Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már nagyon szerelmes? És ha igen, neked is fájt a szerelem és a szakítás elhagyás? Nehéz volt?
Figyelt kérdés
2014. júl. 6. 16:00
1/15 anonim válasza:
Hála Istennek, még nem kellett átélnem a szerelmet.
20/F
2/15 anonim válasza:
igen, 28 napig voltam vele csak, de régebb óta szerettem...7 évig utána nem is mertem párkapcsolatot kezdeni mert féltem a csalódástól, pedig még fiatal voltam nagyon amikor az történt...
21F
3/15 anonim válasza:
Most vagyok igazán szerelmes, de szakításhoz nem állunk közel, nagyon jól megvagyunk. De biztosan nagyon megviselne.
5/15 anonim válasza:
1 hétig tartott, a faszt fájt és inkább tanulságos volt.
6/15 anonim válasza:
Voltam.. és fájt is elég sokszor de most már nem tud fájni :)
7/15 Költőnő? válasza:
igen, de hát néha van az úgy... Van, aki egyből megtalálja élete párját, van, aki meg több csalódás után.
Persze h fáj meg rohadt szar, dehát ez van.
8/15 anonim válasza:
Igen nehéz volt,de kihevertem.Már nem is értem miért szomorkodtam.
9/15 anonim válasza:
Voltam, fájt, elmúlt és most nincs semmi.
10/15 anonim válasza:
Igen. Nagyon nehéz. Kettő hónapja nem láttam és még mindig hiányzik és sokat gondolok rá. Igen fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!