Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam, vagy ne?
Sziasztok,
Pár hónapja elég közel kerültem egy barátomhoz, vagyis szeretjük egymást, de nem járunk, mert nagy a távolság és nem működne a távkapcsolat. Még találkozni sem találkoztunk. És így neten keresztül szoktunk beszélgetni, meg telefonon, de így nem lehet igazán szeretetet átadni, és nekem szükségem van a szeretetre. Tegnap találkoztam egy haverommal, ketten voltunk, beszélgettünk és egyre közelebb kerültünk egymáshoz sötétedett, és féltem, a kezét fogtam, majd később megcsókolt, és csókolózni kezdtünk.. nagyon bánom, ha tehetném, visszaforgatnám az időt és nem tettem volna. de már késő. szerintetek el kéne mondanom a másik srácnak, hogy egy haverommal csókolóztam? Nagyon bánt a bűntudat, de félek, hogy nagyon haragudna és elrontanám a kedvét, nagyon szomorú lenne, ha megtudná.
2-es, hogy érted azt hogy "vagy mégsem"?
és szerintetek hogyan mondjam el neki? kicsit rá kéne vezetnem a hangulatát nem az hogy hirtelen "héé, figyelj csókolóztam egy haverommal bocsi" hanem egy finomabb megoldással. vagy olyan nincs?
NEEEEEE!!!!
Ne mondd el neki,amúgy is jelentéktelen eset akkor minek fájjon szegénynek.Felejtsd el,hogy megtörtént a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!