Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/24 A kérdező kommentje:
Érdekes. Ha buliban odamegyek a pulthoz úgy, hogy van rajtam egy drága ing meg egy drága óra, mindjárt másképp néznek rám a nők mintha csak egy sima hétköznapi cuccban lennék.
2014. júl. 6. 14:17
22/24 anonim válasza:
hát ha érdekkrvát keresel akkor mindenképpen. amúgy meg ha magamból indulok ki, akkor nem feltétlen azért néznek rád másképp, hanem azért mert látják hogy igényes vagy és egy bulira rendesen felöltözöl.
23/24 anonim válasza:
Igaznak igaz, mindig vannak olyan nők akik a pénzre mennek ezt kár tagadni. A dolog hátulütője hogy azok a kapcsolatok hullámvölgyekkel szegélyezett trópusi hurrikán jellegű katasztrófák az emberek életében.
Úgyse lesz elég, és szerintem akinek egészséges az önbecsülése annak a csőrét marhára böki, hogy ő nem kell, de a pénze igen. Neked kérdező tényleg elég lenne, hogy elég ha csinos a hölgyike és amíg minden happy addig ott van mihelyt valami baj van lelép?
Egy egészséges, kölcsönös szerelmen és tiszteleten alapuló kapcsolatnak nem feltétele a pénz (nyilván valamiből élni kell, de messze nem kell luxuskategóriás kocsi, ház stb. hozzá).
24/24 anonim válasza:
Akárki akármit mondd,igenis,fontos a pénz.És nem pont az anyagi dolgok miatt,hanem, mert sok önbizalmat ad.Egy gazdag pasinak olyan kisugárzása van, amilyen egy szegényebbnek nem szokott lenni.Én lány vagyok,régen nagyon szegények voltunk,önbizalmam se volt sok,buliba is ritkán jártam, mert belépőre se volt pénzem,a ruháimat sokszor én varrtam.Aztán az egész családdal elmentünk külföldre,nagyon sokat dolgoztunk és sokkal gazdagabbak lettünk.Mostmár egy gyönyörű autóval járok bulizni,nem kell aggódnom,hogy nem tudom a belépőt fizetni.Van önbizalmam,más lett a kisugárzásom is.Van egy fiú tesóm és ő is sokkal magabiztosabb így.Nem azt mondom,hogy milliárdosnak kell lenni,de kell a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!