Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a hibás? Mert ezt nem bírom tovább!
Novemberben volt a szülinapom.a barátom is ott volt és meghívtam egy barátnőmet is.Az egész ott lett gyanús hogy abarátom nem hozott ajándékot nekem,semmi puszi,ölelés szval semmi.elfújtam 7 körül a gyertyákat ,utána elmentünk sétálni.az egyik legjobb barátnőm elment e barátommal és azzal a "barátnőmmem" egy másik utcába.a legjobb b.-m elmondta hogy a barátom azt mondta hogy csak szánalomból jár velem és a másik csajt szereti.erre 2 napra szakítottunk is mert megundorodtam tőle.ezután megfogadtam hogy elegem van a fiúkból és hogy szingli maradok.erre most tiszta depi vagyok nem vagyok önmagam!szükségem van egy fiúra.tudom hogy ez nem valami jó mert hát megfogadtam meg minden...normális ez?
segítsetek!!!
Érthető hogy megfogadtad, elég undoritó dolog volt amit a barátod tett.
De nyilván szükséged van egy pasira, ez csak természetes. De egy tanács, bár én a másik nemet képviselem: csak azért, hogy legyen valakid ne jöjj össze bárkivel. Várj, és ha találkozol valakivel, akihez vonzódsz, és tudsz benne bizni (esetedben ez most égetöbb kérdés lesz gondolom, de elöbb utóbb találkozol olyannal akiben tudsz majd) akkor hajrá. Addig meg ismerkedj, és próbáld meg túltenni magad az előző taplón. Nem lesz egyszerű, de menni fog, hidd el!
21/f
Köszönöm!
Kérlek,írjatok még!
Én is össze szoktam ilyenkor jönni valakivel. Az viszont fontos, hogy tisztázd vele, hogy érzelmek nuku.
hány éves vagy egyébként?
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!