Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is a mai nők túl vannak árazva?
Lehetőleg férfiak véleményét várom, a nők nem viselik el a kritikát. Azt tapasztaltam, hogy szinte túl van árazva, az egész társadalom ajnározza őket, mintha a férfiaknak csak a nők kiszolgálása lenne a fő feladatuk, miközben a tévhitek ellenére a felső vezetők kivételével ugyanannyit keresnek. A d.gásban is igazából ők dominálnak, az ő élvezetük a fő a férfiak számára, de ők ezt nagy ívben lesz.arják, mert teljesen természetes ugye. Mert nekik mindez jár. Szerintetek?
21/F
Kérdező: >>"csodálatos", provokatív, érvek nélküli, szánalmas válaszodat, pont az ilyet akartam elkerülni - lásd a leírás első sorát.
Biztos vagyok benne, hogy alkalmatlan vagy pl. a házasságra, ha van/volt férjed, nagyon sajnálom szegénykét. Az ilyen élőlények jól behülyítik, bármikor lecserélhető, eldobható használati tárgynak tekintik, akit ha megunnak, bármikor kidobhatnak. Le se köpnélek.<<
Te egy nagy hipokrata vagy, semmi több. Ha szerinted túl van árazva a női nem, akkor az azért van, mert te venni akarsz magadnak egyet, de nme tudsz, ezért morci vagy, és itt savazol minket. Fel sem merül benned az, hogy újjászülessen a személyiséged, egy jobb és a nők számára vonzóbb legye, hogy ne is kellejen pénz ahhoz, hogy meg tudj nekünk felelni. Mért nem kezdesz el végre úgy gondolkodni/viselkedni, mint egy egészséges lelkületű ember, kérdező?
"Az igazi férfiak nem sírnak ilyen szánalmas, nyomorék módon képzelt hülyeségek miatt"
Ez a kijelentés 100% szexista úgyhogy a többi butaságot amit összehordasz teljesen felesleges is lenne vitatni, csak jó lenne ha az ilyen értelmi szintű emberek inkább kimaradnának ebből.
24, nézz utána mit jelent az hogy valaki hipokrata. Ha már okosnak akarsz tűnni legalább ne dőlj bele a saját kardodba, amúgy meg először is nem TE szabod meg mi a természetes, egészséges viselkedés. Attól hogy te vaginával születtél még nem jelenti azt hogy te rendelkezhetsz a szociális normákról.
Ja és külön gratulálok hogy a nőkről mint tárgyakról beszélsz egész végig, ezt még én se tenném még akkor se ha az ilyen emberek "savazását" kissé szószerűbben hajtanám végre ha alkalmam lenne rá.
Az olyan dolgokat mint nem materiális, vagy szociális előnyből, hanem inkább külső vagy belső értékeket előtérbe helyező párválasztásról alternatíváról arra hogy "te venni akarsz magadnak egyet, de nme tudsz" nem is beszélek. Aki képes leírni egy ilyen mondatot hogy
"Fel sem merül benned az, hogy újjászülessen a személyiséged, egy jobb és a nők számára vonzóbb legye, hogy ne is kellejen pénz ahhoz, hogy meg tudj nekünk felelni." az nem valószínű hogy felfogna akármit is.
Kérdező: Nem vagyunk mi túlárazva, mert:
"az egész társadalom ajnározza őket" Ez nagyon sok nőre nem igaz. Ha nem plázamaca, nem teszi ki mindenét a kirakatba, akkor nagy ívből szarnak rá. Nem csak a plázamacákat meg azokat kell észrevenni, akik úgy néznek ki, mint egy bazári k***@, de ezek szerint neked az átlagnő nem felel meg.
"mintha a férfiaknak csak a nők kiszolgálása lenne a fő feladatuk" Ez is csak a fentebb említett nőkre igaz.
"a tévhitek ellenére a felső vezetők kivételével ugyanannyit keresnek." Ez egész egyszerűen nem igaz, lásd pl. [link]
"A d.gásban is igazából ők dominálnak, az ő élvezetük a fő a férfiak számára, de ők ezt nagy ívben lesz.arják, mert teljesen természetes ugye." EGYES nőknek, nem mindnek. Másrészt én is kirúgnám azt a pasikát az ágyamból, aki teleélvezne, majd befordulva horkolna, az én kielégülésemmel mit sem törődve. Szóval itt igazad lehet.
Kérdező, mi lenne, ha végre nő- és emberszámba vennéd az átlagos nőket is, nem csak a luxus- és megélhetési prostikat, a plázamacákat és azokat, akik úgy öltözködnek, mint a bazári k***@?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!