Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi oka lehet hogy nem volt még olyan kapcsolatom ami mély lett volna? Minden eddigi csak felszínes "ha van, ha nincs annyi baj legyen" jellegű.
Többx volt már kapcsolatom, hol én szakítottam, hol velem szakítottak. De mindig elmaradt az érzelmi szál a végén. Egyszerűen vállat vontam és ennyi.
Pl. most a barátnőm közölte, hogy „nem nagyon akarna többet találkozni velem”. Erre én: jó.
Ennyi.
És tényleg, nem csak megjátszom, tényleg nem érdekel különösebben. Akkor ne találkozzunk, nekem 8.
Ami egy darab kapcsolatnál nem lenne furcsa, de az összes eddigi ilyen volt.
Egyik nő se érdekelt lelkileg különösebben. Ha elmentek, hát hadd menjenek. Majd lesz másik Ha én hagytam ott őket, hát így jártak. Majd találnak mást.
változó. de mind rövidke max pár hónapos volt.
egyiket se sajnáltam hogy véget ért.
minddel kapcsolatban uazt éreztem: nekem aztán tök mindegy. ha tart, tart, ha nem, nem.
Szerintem csak szimplán fiatal vagy, élni akarsz...
Meg főleg nem ütött még be a szerelem...
várat még magára nálad, ami nem baj, majd eljön és akkor nem szabadulsz!
"Vicsorít a fogam Á- bújok már az ágy alá!" :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!