Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az nagyon gáz, ha 14 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nagyon gáz, ha 14 éves vagyok és még nem volt barátom?

Figyelt kérdés
Igaz akart már velem pár fiú járni , de én hülye visszautasítottam és csak most jöttem rá, hogy nem kellett volna. Ráadásul jó pasik voltak. Szeretnék magamnak egy pasit. De hogy???
2010. jan. 6. 16:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
41%
Nagyon gáz, bújj el! 14 évesen minimum 3 párkapcsolaton túl kéne már lenned. Valószínűleg örökké szűz maradsz, sajnálom. :(
2010. jan. 6. 16:36
 2/13 anonim ***** válasza:
41%
14 évesen??????:O:O Hogy tehetsz ilyet???zárkózz be a szobádba vagy/és ásd el magad.tiszta cink:D
2010. jan. 6. 16:37
 3/13 anonim ***** válasza:

nagyon gáz h 18 évesen még nem volt pasim?:OOO

am sztem nem gáz..örülj h nem vagy olyan r*banc mint a korodbeliek.. tisztelet a kivételnek

2010. jan. 6. 16:40
 4/13 anonim ***** válasza:

Teljesen. Ásd el magad...

18 évesen azért már kellett volna sztem. De még nem gáz. 20 évestől kicsit az.

2010. jan. 6. 16:42
 5/13 anonim ***** válasza:
Igen ez gáz.De most komolyan.13/F
2010. jan. 6. 16:43
 6/13 anonim ***** válasza:

kell pasi ?:D itt az msn cimem XD

aquaman@windowslive.com XD

2010. jan. 6. 16:44
 7/13 anonim ***** válasza:
nem gáz, nekem 17 évesen volt először
2010. jan. 6. 16:47
 8/13 anonim ***** válasza:

Ásd el magad a lehető legmélyebbre. Hogy tehetsz ilyet, nekem ilyen korban 3 unokám volt.

AM nem para. Egészen 20 évesig, utána már...

2010. jan. 6. 16:52
 9/13 anonim válasza:
bárki bármit mond, egyáltalán nem baj!!!!! akkor is, ha poénkodnak, v nem! és ez tuti! hidd el! :) gondolj bele, később sokkal érdekesebb leszel a fiúknak, hogyha látják, h nem vagy könnyen kapható! :) később nem leszel az a kiégett csajszi. semmi gond:)
2010. jan. 6. 16:52
 10/13 anonim ***** válasza:

OFF:aquaman,besz*rok :D:D:D:D:D

ON: Nem gáz,ne is add magad könnyen..az meg ne tévesszen meg,hogy jó pasik..lehet,hogy jó pasik,de-ahogy a többség-tapló,bunkó állatok.. és aztán meg lehet,hogy egy nem annyira jó pasi meg kedves,odaadó,stb stb.. szóval ne kinézet alapján ítélj! Nem minden az.. :)

2010. jan. 6. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!