Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarom elrontani a meglepetést, és már elég rég nem hoztam szóba az eljegyzést, de a filmeken mindig elpityeredem. Szerintetek gáz?
Már lassan 4 éve együtt vagyunk. A 3. évfordulónkon azt hittem, megkéri a kezem, de még nem tette. Akkor (előtte és utána is) rengeteget beszélgettünk a dologról, és mindketten ezt akarjuk, de ő akarja eldönteni, mikor, engem meg megőrjít a várakozás. Szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy még idén meg fogja kérni a kezem, úgyhogy legalább fél éve meg sem említettem előtte a dolgot. Borzasztóan kíváncsi, mindenlében kanál vagyok, mindent tudni akarok, mindent megkérdezek, de ezt a "meglepetést" nem akarom elrontani saját magamnak sem, úgyhogy hagynom kell most, hogy ő tervezze meg, és ő csinálja meg (általában mindig mindent én szervezek a kapcsolatunkban, ezért is olyan nehéz csendben maradni a seggemen).
Viszont azon túl, hogy nem beszélünk róla, nem hozom szóba stb, ha olyan filmet nézünk, amiben a lánykérés-esküvő téma felmerül, mindig meghatódom és elsírom magam, akármennyire is próbálom visszafogni magam. Szerintetek nagyon rosszul csinálom? Nálatok is volt ilyen várakozás? Nálatok hogy zajlott?
Ha tudod, hogy romantikus a film - tehát nem meglepő a lánykérés - és a párod is lát, miközben bőgsz rajta, az gáz, mert az manipuláció.
Egyébként is gáz, mert tehetetlen dühödben csak hisztizni tudsz. Kérd meg te őt.
De jó, hogy az ember feltesz egy egyszerű kérdést, és itt mindenki olyan okosan belelát az ember kapcsolatában, és így meg tudja mondani, milyen is a másik, meg milyen vagyok én, illetve milyen a helyzetünk akár anyagilag akár érzelmileg. :D
Természetesen, aki hasznos választ adott, annak köszönöm, még akkor is ha az negatív volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!