Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek emiatt szakítsak vele?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nagyon gáz, és nem kellett volna, de volt egy erős megérzésem, így elolvastam a páromnak az egyik üzenetét, amit egy lánynak küldött... Írt neki márciusban és most egy hete is, de jó hosszú, és nagyon szép levelet, hogy ő volt az első nő az életében, aki iránt tiszta érzései voltak, és köszön neki mindent, meg hogy mindig szép emlék lesz a számára, különösen a szép szemei... Mi ez az egész????!!!! Nagyon ideges lettem, főleg, hogy midig azt hazudta, hogy ő sosem csalna meg, és hogy nincs más nő az életében.....Látom! Egyébként nagyon édes velem sokszor, de gyakran meg egy nagy bunkó.... Most mit csináljak?2014. júl. 5. 07:50
11/18 A kérdező kommentje:
Hát időnként nagyon fura velem...mintha nem is lennénk együtt, csak parancsolgat... Én elhiszem, hogy már nincs köztük semmit, de elég érdekes, hogy nekem speciel mindig csak két-három szavas válaszokkal lerendez, neki meg...
2014. júl. 5. 09:53
12/18 Anna:3 válasza:
Beszéld meg vele... De ez az 1-2 szavas válasz (nagy bunkóság) neki meg egy regény?! Valami pici érzelem biztosan van!
13/18 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, én is így érzem... Olyan nagyot csalódtam benne...
2014. júl. 5. 14:14
14/18 anonim válasza:
Olyan egyszerű kimondani kívülállónak hogy dobd.:(
Szerintem is beszélj vele először, hátha meg tudja magyarázni. Csak úgy ne dobd ki emiatt.
Igen, VOLT, de ha csak volt akkor miért nosztalgiázik ezen?
Beszélj vele aztán eldöntöd..
15/18 anonim válasza:
sok jót én se látok már ebben a helyzetben... :/
16/18 A kérdező kommentje:
Szakítottunk...Nem tagadta le...
2014. júl. 5. 21:53
17/18 anonim válasza:
sajnálom, hogy így alakult, de inkább olyan ember mellett van a helyed aki megbecsül és tiszta szívéből szeret, és az első vagy számára. szóval végülis nem sajnálom, mert ő nem ilyen volt..
18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) hát ez van, emiatt én nem ítélem el őt, mert nem tehet róla, ha nem szerelmes belém.
2014. júl. 6. 09:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!