Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek egy ilyen lehetetlen helyzetben?
Néhány éve van párom, aki egyben a legjobb barátom is. Mindent együtt csinálunk, napi 24 órában együtt vagyunk. Nem zavar ez egyikünket sem, de azért elég gyakran veszekszünk. Néha elég durván, viszont utána mindig dúl a love. Tényleg szeretem (és ő is engem), viszont ő volt nekem az első, és most egyre gyakrabban érzem, hogy szívesen "kipróbálnék más pasikat is". Van is egy srác, akivel megismerkedtem, és egyre jobban tetszik.
Kettős érzés van bennem: szeretnék az új sráccal lenni, kipróbálni, hogy milyen lenne az élet vele, viszont nem szeretném elhagyni a jelenlegi párom, mert rengeteget küzdöttünk a kapcsolatunkért (sok mindenki nem örült neki), sok mindent feladtunk egymásért, amiket szívesen tettünk és nem is bántunk meg. Csak egymásra számíthatunk, és ugye ő a legjobb barátom is. Nélküle teljesen elvesznék, és egyáltalán nem akarom elveszíteni.
Tudom, hogy ez az új sráccal csak egy "fellángolás", ami biztos elmúlik majd, de egyszerűen azt érzem, hogy NEM AKAROM, hogy elmúljon, szeretném, hogy kiteljesedjen. És nem ő az első pasi, akinél ezt érzem a párom mellett
Teljesen lelkiismeret furdalásom van, hogy ilyeneket érzek, de nem tudok mit tenni. Szeretnék engedni a vágyamnak a másik srác iránt. De elhagyni nem tudnám a jelenlegit....Mi a legjobb megoldás?
Álomvilágbam élsz kérdező a legutolsó válaszoddal ezt nagyon is igazolod,vagy vak vagy,vagy tényleg ennyire félsz.
3-as voltam.Nemszeretek ilyet mondani,de jobb ha szétmentek.
Kedves 10-es! Jótanácsként mondom, hogy hagyj fel az ilyen felfogással, mert neked lesz sz*r életed, nem nekem. Őszintén, te azért születtél a Földre, hogy másokért élj, másokat tegyél boldoggá? Szerintem nem, és boldoggá csak is saját magát teheti az ember, nem más (ez a gáz, hogy mindenki mástól várja el...).
Őszintén 2, ne mondd nekem, hogy te (vagy bárki más) nem gondolt sosem a párja mellett más férfiakra vagy nőkre szexuális tartalommal. Mert ilyen ember a világon nincs. (Max saját magának is hazudik)
És mi volt a kifigurázás? Mert odaírtam egy ":D"-t? :D
Mindenesetre köszönöm a válaszokat mindenkitől, mindegyik hasznos volt, közelebb kerültem ahhoz, amit akartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!