Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hogy fogjak hozzá? Mi lenne a helyes?

Figyelt kérdés
Van 1 élettársam aki kölföldön dolgozik havi -2-3 napra van itthol velünk de akkor is nagy a feszültség sok a vita.8 éve tart és van 1 szép kisfiúnk!!Ő sokszor megcsalt,meg is vert már,és nem akar hazajönni hozzánk!Ez már így meg y 2 éve!!Azt állítja szeret!De én kiszerettem belőle!Van 1 srác aki szeret engem és akar a fiammal együtt és nem agresszív mint a párom! Nem történt vele semmi csak beszélgetünk!!!Mit tegyek? Mit lépjek?Szeretnék szakítani de félek tőle!Segítsetek!!!
2010. jan. 6. 15:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Beszélj a pároddal,hogy neked így nem jó,már nem szereted és nem működik a kapcsolatotok.Ha egyszer nem akar hazaköltözni akkor mit vár??Ha bántana az élettársad kérj segítséget!Jobb lenne ha a szüleidhez költöznétek egy időre!
2010. jan. 6. 15:48
 2/4 anonim ***** válasza:
ja és a legfontosabb!a gyerek érdekei mindenek előtt!!ezt is tudasd vele!
2010. jan. 6. 15:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha már nagyon eleged van a mostani helyzetből, amit meg is értek, mert 2 évet így élni az nem emberséges. De itt csakis te neked kell megtenni a lépést a szebb jövő felé, ha már az élettársad egyáltalán nem törekszik erre. Merj szembenézni a félelmeiddel és utána már fellélegezhetsz. Így leírni tudom nagyon könnyű, de sajnos nem tudsz mást tenni ha szeretnél valamit elérni. Mindig gondolj arra, hogy nem maradsz egyedül és ezek után már csak jobb élet várhat, hiszen van valaki aki képes várni rád
2010. jan. 6. 15:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Csodállak és egyben tisztellek is érte, hogy ennyi éve tűrsz, viszont az csak rajtad áll, hogy az életed pokol lesz e, vagy mennyország.
2010. jan. 6. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!