Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítottunk a pasimmal, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottunk a pasimmal, és nem akar utoljára szexelni. Miért ilyen nyomi?

Figyelt kérdés
Én kezdeményeztem, de közös megegyezés volt. Végül is annyi, hogy évek óta együtt vagyunk, és már tönkrement az egész kapcsolat... mintha kb. lakótársak lettünk volna, akik imádják egymást, de úgy, mint egy öreg házaspár. Már vagy 2-3 hete nem, pedig csak a napokban szakítottunk, és nem értem, miért esne annyira nehezére................. tudom, hogy szeret, én is még őt, imádom a testét.......... és olyan jó lenne. :(( De megingathatatlan.
2014. júl. 4. 17:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Van esze a pasinak. :D Mondjuk én a helyében ki nem hagynám...

De ha lefekszik veled, sokkal nehezebben tudna elengedni...te kezdeményezted a szakítást, ő még oda van érted, de bele ment, hogy jobb legyen neked...

"Nem ér rád senki". Szegéény, de csaj létedre pillanatok alatt találnák szexpartnert. Kibírod.(nehezen, mint ahogy én is) :P

18 F

2014. júl. 4. 18:12
 12/19 anonim ***** válasza:
90%
Miért kérsz tanácsot, ha mindenre ennyire flegma vagy?!
2014. júl. 4. 18:12
 13/19 Nagyon gyakori ***** válasza:
Mit vártál? A "lángolás" egy idő után alábbhagy, marad helyette a szeretet. Örülj neki, hogy vagytok egymásnak. Vagy pár év után a következővel is ezt csinálod, aztán megint, és megint... Ja, ez most a divat, erkölcs meg semmi. És csodálkozol, hogy neki ez fáj? Majd még jó lenne, hogy így szeressétek egymást valakivel, "öreg házaspár" módjára, de egyáltalán ne vedd biztosra, hogy mégegyszer megadatik. Csak dobd ki, játszd el, de utána ne panaszkodj, ha egy idő után keserves lesz a hiánya. Én szóltam. Még helyrehozhatod. Ahogy kiveszem, ő is ezt akarná, csak azért ment bele a "közös megegyezésbe", hogy a méltóságát megőrizze.
2014. júl. 4. 20:41
 14/19 A kérdező kommentje:
Évekig együtt voltunk, ha lett volna még értelme, együtt maradunk. Ne te okoskodj már nekem látatlanba csak azért, mert dobott egy csaj, és még nem tudtad túltenni magad rajta.... nyomorékok.
2014. júl. 4. 21:15
 15/19 anonim ***** válasza:

Nem nyomi.

Ha így folytatnátok, akkor jönne mégegy utolsó, majd mégegy... és nem lenne elszakadás.

2014. júl. 4. 21:54
 16/19 Nagyon gyakori ***** válasza:

Fáj az igazság? Egyszerűen csak ki akarsz még próbálni egy-két férfit, indokot meg gyártasz hozzá, mostanában ugye ez a szokás...

De persze a férfiak részéről is. Attól még nem helyes, hogy mindenki ezt csinálja. Nem is érted, miről beszélek, a mai világban hűség, kitartás értelmezhetetlen, kár is koptatnom a számat.

Tedd már meg magadnak azt a szívességet, hogy nem alázod meg magad azzal, hogy azt gyalázod, aki segíteni akar. Vettem a fáradtságot, írtam egy normális választ, neked ez nem sikerült. Ha nem tetszik, amit mondok, úgyis azt csinálsz, amit akarsz, a te életed. Egy olyan emberen, akinek annyira semmi az értékrendje, mint a ma általános, és csak úgy "dob", amikor már beleunt, nem is kellene túltenni magát egy normális embernek, annyira nem is ér semmit az egész, erre még nem gondoltál? Szerencsére ilyenekkel eszembe se jutna szóba állni, annyi eszem azért van. Kár volt írnom neked, falra hányt borsó.

2014. júl. 4. 22:24
 17/19 Nagyon gyakori ***** válasza:
Lemaradt egy n... Minek is írtam ennyit, ide csak röhögni érdemes feljönni :)
2014. júl. 4. 22:26
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
De ha imádjátok egymást, akkor miért szakítottál? Mit jelent az, hogy tönkrement a kapcsolat? Nem csak átalakult a lángoló szerelem kölcsönös szeretetté és tiszteletté? Próbáltad kideríteni, miért nem akar 2-3 hete szexelni? Biztosan oka van. Ha még lehet, kérj tőle bocsánatot, és menj szépen vissza hozzá. Megérdemelted volna, hogy jól kihasználjon még utoljára, aztán elmondjon mindenféle könnyűvérű nőcskének. De nem tette.
2014. júl. 7. 15:14
 19/19 anonim válasza:

Mert szakítotattok b****meg

!

2014. júl. 9. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!