Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk a pasimmal, és nem akar utoljára szexelni. Miért ilyen nyomi?
Van esze a pasinak. :D Mondjuk én a helyében ki nem hagynám...
De ha lefekszik veled, sokkal nehezebben tudna elengedni...te kezdeményezted a szakítást, ő még oda van érted, de bele ment, hogy jobb legyen neked...
"Nem ér rád senki". Szegéény, de csaj létedre pillanatok alatt találnák szexpartnert. Kibírod.(nehezen, mint ahogy én is) :P
18 F
Nem nyomi.
Ha így folytatnátok, akkor jönne mégegy utolsó, majd mégegy... és nem lenne elszakadás.
Fáj az igazság? Egyszerűen csak ki akarsz még próbálni egy-két férfit, indokot meg gyártasz hozzá, mostanában ugye ez a szokás...
De persze a férfiak részéről is. Attól még nem helyes, hogy mindenki ezt csinálja. Nem is érted, miről beszélek, a mai világban hűség, kitartás értelmezhetetlen, kár is koptatnom a számat.
Tedd már meg magadnak azt a szívességet, hogy nem alázod meg magad azzal, hogy azt gyalázod, aki segíteni akar. Vettem a fáradtságot, írtam egy normális választ, neked ez nem sikerült. Ha nem tetszik, amit mondok, úgyis azt csinálsz, amit akarsz, a te életed. Egy olyan emberen, akinek annyira semmi az értékrendje, mint a ma általános, és csak úgy "dob", amikor már beleunt, nem is kellene túltenni magát egy normális embernek, annyira nem is ér semmit az egész, erre még nem gondoltál? Szerencsére ilyenekkel eszembe se jutna szóba állni, annyi eszem azért van. Kár volt írnom neked, falra hányt borsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!