Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha egy srác 12 éves kora óta füvet szív egy lány miatt abba fogja hagyni?
Be tudja tartani. A fű elsősorban pszichés függést okoz, azaz a motivációján és az akaraterején múlik az egész.
Persze ez még nem jelenti azt, hogy játszi könnyű lemondani a megszokott és kellemes bódulásról, de le lehet.
Viszont ha CSAK füvezik és más droggal nem él, akkor ez miért zavarja a lányt, akihez hozzá készül menni?
A fűben semmi rossz nincs. Egyre több országban dekriminalizálják a használókat, a legalizálásról nem is beszélve. Tehát ha tényleg 12 éves kora óta füvezik és azóta nem kapott rá keményebb drogokra, akkor nem cink ha füvezik. Persze kérdés milyen költségeket von ez maga után, de ha nincs rá pénz én sem megyek el sörözni, nem fogok étteremben vacsorázni, stb. Ez ilyen egyszerű. Szóval szerintem simán fogja tudni tartani, de a csajt sem értem meg, hogy ez miért zavarja. Egy ártalmatlan bódulásról van szó.
"Szerintetek, ha egy srác 12 éves kora óta füvet szív..."
Szerintem itt igazából nem kérdés, hogy abbahagyja-é. Nem fogja. Valószínűleg iszonyat mélyen benne van az életében a füvezés, ráadásul esélyesen stresszoldó taktika is; nehéz helyzetben nem fog tudni lemondani róla.
Másik oldalról -- és ezért nem kérek másoktól megbélyegzést -- de komoly korreláció van a fiatalkori THC kitettség és az átlagnál alacsonyabb szellemi képességek között. Nem tudom neked számít-e ez, nekem pl. számítana; és sajna tudok ilyenről a környezetemben, látszik az illetőn. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!