Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 honapos kapcsolat mondhato komolynak? Az elejetol erzem, hogy o az igazi! Vagy ez csak a rozsaszin kod? 25 N
Hát 2 hónap nem nagy idő.....ez még közel se komoly kapcsolat, majd pár év múlva. Az nagyon jó, hogy ha te ezt érzed, hogy ő az igazi, már csak az a kérdés, hogy vajon ő is így érez-e?
De hidd el, hogy ennyi idő alatt szinte semmit nem tudsz még a másikról, gyakran egy élet is kevés, hogy igazán megismerd a párod.....tapasztalat. Most még minden szép és jó, mert mindent szebbnek és jobbnak látsz a valóságnál. Aztán majd lehull a köd és feltárul a nagy magyar valóság :)
De sok boldogságot :)
25 évesen már van annyi tapasztalata az embernek, hogy tudja. De ettől még sokan ráhibáznak.
Én 1 hónap után tudtam, hogy a komoly lesz. Azóta már össze is házasodtunk.
Valahogy erzem, hogy komoly lesz. Az eloszo kapcsolatomban pl mar az elso honap utan tudtam, hogy ebbol nem lesz semmi... 1 evig voltunk egyutt, de minek? Vegig tudtam h nem o az igazi.
Most viszont teljesen mast erzek :)
Remelem o is...
Megismerkedesunk utan ket hettel volt egy komoly mutetem. Ugy apolt, mint az anyukam ... Azert ez csak jelent valamit, nem?
Hat ha ugy allsz hozza hogy ebbol nem lesz semmi, akkor tenyleg nem lesz.
Csak nem ertem, hogy minek kell egy ilyen kapcsolatot 1 evig fenntartani.
Nem, egyelőre ez csak egy lehetőség, hogy komoly legyen.
Ha elkönyveled, hogy minden szuper, hátradőlsz, elvárásokat támasztasz, akkor szépen le is tud épülni. Egy férfit minden nap meg kell hódítani. És a férfinak is minden nap meg kell hódítani a nőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!