Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menjetek át hozni filmezni?
Sziasztok. van egy fiu akivel hetek ota beszélgetek fb-n. szeméylesen láttuk egymást már összefutottunk véletlenul ..utana fb-n megkérdezte attmegyek e hozzá filmezni ..mondtam lehet rola szo.de ez annyiba maradt mert voltak beszélgetési szunetek (fbn nem eszélgetünk 1-2 napot) aztán ma ujbol véletlen osszefutottunk megkérdezte mizu hogy vagyok st..megint ram irt fb-n és megkérdezte holnap attmegyek e hozzáfilmezni?! mondtam neki oké de CSAK filmezésröl lehet szó..mondtam jó persze csak arról.
szerintettek menjek átthozzá tényleg filmezni vagy tul korai? rég ota tetszik..és nemtudom h ez most olyan onnyen kaphato dolog lenne e vagy sem
Ha első randira magához hív meg, akkor semmi másra ne számíts, csak dugásra.
Még egy fagyit se képes fizetni neked?
Persze, én is azt mondanám. Ha dugni akarsz, menjél.
Ellenkező esetben ajánlj fel valami más programot jó távol mindkettőtök házától. Ne legyél már ilyen nyúl, nyugodtan mondd meg neki, hogy a holnap (ma?) este nem alkalmas, de szívesen elmennél vele [fagyizni] [hétfő du.].
Adar0
Anyagias vagyok, mert első randira nem megyek egy pasi lakására filmezni?
Te valamit nagyon félreértesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!