Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim bekattant?! Egyre jobban idegesít a viselkedése!

Figyelt kérdés

Lassan két éve vagyunk együtt, a kapcsolat eleje sem ment zökkenőmentesen. Voltak egyéb problémák, mint részemről az ex emléke (5év, részéről a tapasztalatlansága (én vagyok az első normális kapcsolata).

Fiatalabb nálam, éretlenebb, chatsex, mások szédítése, tettek nem voltak!

Akkor figyeltem a telefonját nem volt ellenére, egy ideje akkor is magával viszi, ha csak kiugrik 2 percre a szobából, rejtegeti, ha megnézném rajta az időt elkapja, védi ?!Próbáltam beszélni vele róla, nincs közöm hozzá, rendben de még az időt sem nézhetem meg?? és ha szükségem lenne egy hívásra sem adja oda, ha épp az enyém nincs nálam, félti!

Ha beszélgetnék vele, pár szó erejéig válaszol, majd egy "nem érdekel ez engem" választ kapok. Nem élünk együtt, ha találkozunk állandóan facebookozik, ha mellettem fekszik akkor is.

Én mennék kirándulni, élni az életem, más városba elnézni, egyáltalán csinálni valamit, ő semmire nem hajlandó, lusta, majd ha lesz jogosítványom mehetünk.

Én tartom ekkora problémának, hogy közös élményt akarok, akár vonattal, busszal...?! Pénzünk van, az nem akadály.

Amúgy szeretget, minden órában mondja, hogy szeret, de tervezni már nem tervez velem, ideges lesz ha felhozom.

Voltatok már ilyen helyzetben?? oO

24L

2014. júl. 3. 12:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

az én telefonom tabu. SENKI nem érhet hozzá, soha. És még takargatnivalóm sincs.

De ha ez nálatok régen nem volt így, akkor az biza lehet probléma.

2014. júl. 8. 15:19
 12/13 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Mindig így volt, de mindig voltak komoly dolgok amiért dugdosta..a lebukások után egy-két hónapig kézbe vehettem, majd most újra nem engedi.

Viszont ő nézi az enyémet.

2014. júl. 12. 14:43
 13/13 anonim ***** válasza:
mik voltak azok a "komoly dolgok", amik után pár hónapig nem dugdosta? abból tudnánk következtetni a mostani dologra...
2014. júl. 13. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!