Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hisztizik álandóan?
Folyamatosan van valami problémája a barátomnak, hisztizik, mint egy 13éves lány (már bocs).
Nemrég költöztünk egy garzonba, szóval a feje tetején áll még minden, és három óránként problémázik.
Mindig kitalál valamit, nekem meg már sok (ráadásul tegnap temette a család a nagymamámat is) úgyhogy ki vagyok már borulva rendesen, de észre se veszi, csak mondja a magáét, hogy mennyire nem vagyok mellette nő, csak ő csinál mindent, egy lusta dög vagyok, vannak nálam százszor jobbak stb.
Ennek ellenére főzök, takarítok (sajnos mosni még anyámhoz járok át), és nem veszi észre magát.
És neki áll feljebb, ha letolomom, hogy elegem van az önsajnáltatásából.
Ráadásul most kifutottunk a keretből is, pedig szívem szerint elvinném most egy kis welness szerűségre, mert rengeteg dolgot egyedül csinált meg, amihez én nem értettem.
Mi a fenét csináljak vele?
Vidéken vagyunk, amúgy kezdek rájönni, hogy az a fő problémája, hogy az anyja mostanában elég szemét volt vele. Valószínűleg nem tetszik neki, hogy "elvesztette" a fiacskáját.
Amúgy utolsó: a MOME-re jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!