Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs munkám lehet még kapcsolatom?
Sajnos fél éve nincs munkám.Minden pénzem elment ami volt! Haza költöztem a szüleimhez mert nem volt más kiút.
Egyszerűen nem találok munkát nyelveket beszélek külföldön is voltam már de semmi.
Semmi bátorságom nincs bele vágni így egy kapcsolatba egy forint nélkül a zsebembe.
Minden féle vélemény érdekelne ha esetleg más is ilyen gondokkal küzd tapasztalok is érdekelnének.
Szia!
Nekem sincs munkám és nem mondhatom azt, hogy ez kizáró ok lenne egy kapcsolatban. Vannak még olyan nők és férfiak akik képesek elfogadni azt, hogy most nehezebb időszak van az életednek. Még nem telt el nálam fél év, hogy nincs munkahelyem, de tudom milyen. Szóval ne aggódj, hogy nincs attól még ismerkedhetsz. Egy nőt nem azzal kell levenni a lábáról, hogy elviszed ide vagy oda. Lehet egyszerű programokat is szervezni. Ha meg az a nő olyan, hogy a pénzre hajt akkor az annyit is ér. 29/N.
Most jól figyeljetek,mert ilyen ajánlat amúgy nem hullik csak úgy az ember ölébe.
Találtam egy céget,aki kiközvetit külföldre.Akadályok,amelyek miatt nem juthatnál ki:
1. Nincs nyelvvizsgád- Nem baj,nert mielőtt kivisznek felkészitenek,megtanitanak.
2. Nincs szakképzettséged,tapasztalatod-Nem baj,mert teljesen kiképeznek,hogy a munkádat maradéktalanul,profin el tudd végezni.
3.Nincs pénzed,erre az egészre-Nem baj,mert eleinte mindent ingyen csinálnak:kiutazás,szállás,munkábaállás.Ráérsz visszafizetni,ha már van miből!!!
Havi 1200-1400 Eurót kapsz! Olyan helyekre jutsz el ahová alapból nem és még fizetnek is érte!!!!
Azt hittem én is,becsapás,de leellenőriztem a céget és valódi,nem kamu.Fel is vettem vkivel a kapcsolatot,aki általuk jutott munkához egy luxushajón! Érdemes megnézni!
www.hajosmunkak.neobase.hu
Sok szerencsét!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!