Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ugye ez nem teljesen normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye ez nem teljesen normális?

Figyelt kérdés
Pár hete vettem észre, hogy oldalról nézve két sugárban jön a vizeletem, ami aztán összeér. De nem elakad valamiben, vagy olyasmi, mert nyilván olyan volt nekem is, hanem eleve két sugárban jön a nyílásból mindig felül és alul, közte semmi.. Bár azon kívül, hogy elég sokszor kell wc-re mennem, más panaszom nincs, de elég ijesztő szerintem. Amíg nem látta orvos szerintetek (védekezve) együtt lehetek a bnőmmel? 22/f
2010. jan. 5. 23:56
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Menj dokihoz.. erre nem valószínű, hogy itt kapsz választ.
2010. jan. 6. 00:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Szeva Tesó!

Ha csak pár hete vetted észre, de eddig olyan volt és eddig nem okozott problémát, akkor miért zavar? Nálam is időnként előfordul ez... Ez nem orvosi eset, és mindjárt, ha elvégzed az alábbi vizsgálatot a cerkádon, talán meg is érted miért van ez.

A VIZSGÁLAT:

Akár most is megcsinálhatod, ha előveszed a cerkádat, és hátrahúzod rajta a bőrt.

Vedd a két kezed közés a makkodat, és fogd közre a mutató- és a középső ujjaddal. (A mutató a kantárnál, a közép pedig a makkárok hátsó - feléd eső - részén.

Mindkét kezed hüvelykujjaival húzd széjjel a húgycsőnyílásodat. Látni fogod, hogy a nyílás vonala nem egyenes, hanem annak közepén a húgycsőnyílást a makkodtól balról ill. jobbról elválasztó bőrdarab ("ajak", olyan, mintha a bnődnél a nagyajak lenne, vagy akár a szádnál a felső ill. az alsó ajak) befelé görbülhet. Vizeléskor a húgycsőnyílásod "ajkai" összeérhetnek vagy összeragad6nak szemből egymással, így a vizeletet a nyomás a nyílás két széle felé tereli. (Ezért látod azt, hogy a vizeleted kettéválik, és középen mintha lyukas lenne.) De mivel egyenletes a nyomás és egyfelé folynak később összeérnek.

Szóval mint ez látod, nem probléma. Csak sztem gyerek- ill. serdülőkorodban nem játszottál eleget a fütyiddel, és nem fedezted fel a tested minden porcikáját eléggé, vsz. ezt azért nem tudhatod, mert nem figyelted meg.

De semmi gond, mert ez pótolható.

Legyen az az ún. "SZORGALMI FELADATOD" :-), hogyha van egy pici szabadidőd, akkor barátnőd NÉLKÜL pótold be azt, ami gyerekként elmulasztottál. (A kortársainknak ezért van ennyi nyavalyája, mert vsz. hamar fel akartak nőni, nem élvezték ki eléggé a gyermek- és serdülőkorukat, márpedig, ha akkor nem ragadja meg a fantáziádat a saját testeddel kapcsolatban bizonyos dolgok, akkor HONNAN TUDOD ill. TAPASZTALOD KI, hogy MI A JÓ NEKED, amit aztán a bnőddel folytatott szexuális életed színesítésére is használ6nál? A kreatív, változatos szexuális Élethez ez úgy érzem elenged7etlen.

Ezt a kérdést egyébként az "EGÉSZSÉG/Férfiak Egészsége" kategóriába kellett volna feltenned...

Ami meg a csajodat illeti, nyugodtan együtt le7sz a barátnőddel, de én a helyedben most tartanék egy pici szünetet, (ami ráadásul frissítőleg is hat6 a kapcsolatotokra, mert hiányérzetet kelt, ami után aztán a visszatéréskor még jobban fellángoltatja a szerelmet és a szexet...) és felfedezném magam. Ha ugyanis ezt most nem teszed meg, akkor mikor? Nagypapaként?

Ami a gyakori vizelést illeti, fehet, hogy felfáztál ill. hólyaghurutod van, de az is lehet, hogy csak sokat iszol. Ha előbbi, akkor meg kell kérdeznem, rendesen tudsz bronzolni? Nem akad, pang vagy ilyesmi? Sokszor kis mennyiséget pisálsz ki, vagy rendes mennyiség jön?

Remélem dilemmáid megoldásában tudtam segíteni.

A Kérdésekre a válaszolj, ha választ akarsz, Tesó, ha meg a fentiekkel kapcsolatban kérdeznél, - itt vagy privi - ne kímélj! _ ;-)

Üdv: EE

2010. jan. 6. 05:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!