Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nos mennyire normális, hogy ez engem mocskosul idegesít?
Szóval ideköltöztem a barátnőmhöz pénzügyi okokból. Így megspóroljuk a lakbért.
Az anyja lakik itt meg a testvérei.
De amúgy amíg nálunk laktunk (mindketten) rendszeresen szinte minden nap elmentünk valahova. Éltük az életünket, most pár hete beszorultunk, mert apró felújítások miatt elfogyott a pénz. Nos.
A barátnőm nővére összejött valami gyerekkel. Állítólag munkája is van.
Na a srác a barátnőm nővérével minden délután itt hawaaiozik, zaklatják a kutyát, rohangálnak a kertben, használják a medencét is amit mi vettünk.
Engem igazából azért zavar, mert szerintem ez a terület még nem alkalmas arra, hogy itt vadidegenek hawaiiozzanak és nem igazán értem mi olyan k...va jó ezen. Mi is csak kényszerből vagyunk itt, ráadásul úgy, hogy én itt élek. (tehát itt élem a mindennapi életem) zavar, hogy más idejön bohóckodni és a pofámba bámul, röhög, beb@ssza magát a medencébe amit én pucolok ki minden nap, lezabálja a paradicsomot amit mi ültettünk.
Szóval oké, hogy ő is itt lakik és azt hoz ide amit akar, de ez nem egy vidámpark. Kezd nagyon elegem lenni.
jaj, a medencés srác aki 15ezerért vett egy medencét és a nem éppen kedves pasival van konflitkusa.....
szerintem az előző kérdésednél is elmondták már a véleményüket páran..
Hát én is így vagyok vele, meg kezdjük ott dolgozik a srác.
Na, ha tényleg dolgozik akkor csak van annyi pénze, hogy levigye a csajt mondjuk a tegnerpartra nem?
Ez milyen vörösnyakú paraszt dolog már, hogy az a nyári program, hogy szaladgálnak a kutyával a kertben, meg úsznak más gumimedencéjében?
Én is úgy terveztem, hogy lemennénk a horvát tengerpartra stoppal a barátnőmmel idén nyáron, sőt, ha több pénz maradt volna, repülővel kicsit délnyugatabbra utaztunk volna, csakhát:
Bele kellett ölnünk egy kis pénzt a helybe hogy lakhassunk itt, szóval nekünk csak jövőre lesz jó.
De hogy nekik. Ők max cigire költenek meg borra. Mint a punkok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!