Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetséges hogy elsőre megtalá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges hogy elsőre megtaláltam az Igazit?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és több mint egy éve van barátom ő az első és úgy érzem az egész életemet Vele szeretném leélni(L)
2010. jan. 5. 21:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
jaja, mi se voltunk olyanok. :S
2010. jan. 6. 11:00
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Akkor fogod megtudni hogy ő az igazi vagy sem, ha el telik jó pár év (legalább 4-5 év) mert akkor az a kapcsolat már sok minden keresztül ment és eltelt annyi idő hogy megismerd már annyira a másikat, hogy szavak nélkül is megértitek egymást. Azt a 4-5 évet azért írom, mert a mai világban rengeteg válás van és ezek mind 5éves kapcsolatokból. Sokan azt hiszik, hogy az első nagy szerelem az mindent visz és szinte már görcsösen ragaszkodnak hozzá, mert attól félnek, hogy nem fognak találni helyette mást. Én azt mondom, hogy az igazit csak sok tapasztalat szerzés után tudod meg, hogy milyen is, mert akkor már kirajzolódik előtted az hogy mi is az amire a legjobban vágysz. Minden kapcsolatban vannak próbatételek és ha az egyik fél fenn akad az egyiken, akkor ott hiába próbál a másik bármit is tenni érte, nem fog menni, mert egy igazi kapcsolathoz kettő ember kell és nem egy. Ha 20 évesen is ő lesz még az életedben és az érzés is megmarad, akkor nyugodtan kijelentheted, hogy ő az igazi. A legjobbakat kívánom
2010. jan. 6. 15:41
 13/17 A kérdező kommentje:
köszi utolsó:)nagyon jó választ írtál
2010. jan. 6. 19:29
 14/17 anonim ***** válasza:
Hát igen van egy mondás : "az első szerelem soha nem múlik el de mindig véget ér" Mikor megláttam ezt az idézetet azt mondtam , persze sok mindenkinél így van de én rácáfolok és az első szerelmem lesz életem értelme. Nem hittem el hogy velem is megtörténhet az ami másokkal. Most szenvedek, és remélem te kivétel leszel. 23 L
2010. jan. 10. 17:03
 15/17 anonim ***** válasza:
remélem nem egy tengerimalac.
2010. jan. 10. 17:24
 16/17 anonim ***** válasza:
Lehet hogy te megtaláltad,de lehet hogy neki viszont nem te vagy az igazi.Én 15 évesen jöttem össze egy fiúval 7 hónap után azt mondta hogy köszi elég volt.Remélem azért neked nem így végződik!Sok boldogságot!
2010. jan. 10. 17:38
 17/17 anonim ***** válasza:
Én eddig 3 emberbe voltam szerelmes és mind a háromnál ezt éreztem.
2010. jan. 10. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!