Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm miért keres rá folyton Facebook-on arra a srácra, akivel egyszer majdnem összejöttek?
Figyelt kérdés
Nem vagyok az a más Facebook-jában túrkálós, de most valamiért úgy éreztem, hogy meg kell néznem a tevékenységnaplót. Akkor láttam, hogy előtte nemsokkal a barátnőm rákeresett arra a srácra, akivel egyszer majdnem összejöttek, de nem jött össze a találkozó soha. Lehet, hogy titokban, vagy tudat alatt rajong érte? És, hogy mondjam meg neki, hogy ez engem zavar? Azt valószínűleg nem nézné jó szemmel, ha megtudná, hogy beléptem a profiljába, de tényleg zavar a dolog és szeretném megtudni, hogy miért csinálja. :/2014. júl. 1. 10:37
1/10 anonim válasza:
Lehet, csak unatkozik a gép előtt.
Rád is rád szokott keresni?
2/10 A kérdező kommentje:
Az, hogy valaki unatkozik, az nem jelenti azt, hogy a volt szerelmeire rákeres. Nagyon azt érzem, hogy ennek valami más oka van.
Rám nem keres, mert minden nap beszélünk és ha csak a chat ablakban kattint rám, az nem jelenik meg a tevékenységnaplóban.
2014. júl. 1. 10:42
3/10 A kérdező kommentje:
Egyébként, tovább nézelődtem és rendszeresen rákeres, amikor nem telefonról Facebook-ozik. Ezt a rendszerest úgy értem, hogy átlagosan hetente 1x. :/
2014. júl. 1. 10:44
4/10 manó1235 válasza:
valszeg érdekli mivan vele.. addig örülj amig csak rá keres és nem beszélgetnek
5/10 anonim válasza:
Szerintem a heti 1 nem vészes.
Ha majd naponta többször nézegeti, akkor az már gáz.
Nekem is eszembe jutnak az exeim, pedig már nem akarok tőlük semmit. De nincs olyan nap, hogy ne jutnának eszembe, nem törlődnek az agyamból.
7/10 anonim válasza:
Heti 1-szer keres rá, és emiatt vagy kiakadva? Te jó ég, komolyan nem szabad ekkora feneket keríteni ennek.
9/10 A kérdező kommentje:
Haha, nem! :D
Talán rád is rádkeres valakinek a barátnője? :P
2014. júl. 1. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!