Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért és hogyan viseli el egy férfi, hogy MINDIG MINDENBEN a barátnője dönt?
Édesapám szokta mondani, hogy vitatkozni mindig csak azonos felkészültségű emberrel szabad. Ja meg, hogy ha hallgattál volna bölcs maradtál volna.
Amúgy legalább jól néz ki a lány?
Édesapám szokta mondani, hogy vitatkozni mindig csak azonos felkészültségű emberrel szabad. Ja meg, hogy ha hallgattál volna bölcs maradtál volna.
Ezt nem értem, miért írtad :$
Hogy jól néz-e ki? Az, hogy én elkapnám néhány kanyarra, nem jelenti azt, hogy másoknak is tetszik :)
Ha nem érted azt a mondást, akkor te az általad említett nő felkészültségi szintjén lehetsz, kérdező :)
(A mondás azt sugallja, hogy az nálad butább emberrel felesleges vitázni, mert mivel buta az észérvek úgysem győzik meg. Szintén áttételesen a válaszoló azt sugallja még, hogy lehet az általad említett férfi emiatt nem vitatkozik a nőjével, mert nem érdemes.)
Én eléggé irányító típus vagyok, a leghosszabb kapcsolatom 5 év volt és a volt barátomat nem zavarta. Neki minden mindegy volt. Bármit kérdeztem, az volt a válasza, hogy hát neki mindegy, meg ahogy gondolom, ahogy nekem kényelmes... Hát ez egy idő után már eléggé zavart :)
De őt egyáltalán nem zavarta ez.
24N
hallottam egy olyan férfiról (?), aki ezt 10 éve csinálja...
Valamokka, köszi, úgy késő este hirtelen nem kapcsoltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!