Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a barátnőm húgával. Előfordult már veletek ilyen?
nemierőszak? :D no persze... azt meg tudnia kéne bizonyítania (orvosi lelet stb.)
amúgy jó csaj, de kizárt, hogy még egyszer megcsinálom. ugyanis nagyon szeretem a barátnőmet!
Hm, nem egyszerű helyzet. Szerintem abban igazuk van a többieknek, hogy egy utolsó szemét vagy. Viszont én a helyedben nem mondanám el.
Egy sima megcsalásnál jobb az őszinteség, de ebben a helyzetben ezzel egy családi kapcsolatot tennél tönkre. Az egyetlen amit tehetsz az, hogy szakítasz a barátnőddel, és eltűnsz az életükből, ugyanis ha maradsz, akkor előbb-utóbb kibukik a dolog.
Kapd el az anyját is és nem lesz vita.
Amúgy csoda,hogy még van bőr a képeden.
Látom vannak itt páran, akik a letagadást istenitik...
Nektek hogy esne, ha ti kerülnétek olyan helyzetbe, mint ez a faszi?
Rögtön felmenne bennetek a pumpa ha megtudnátok, hogy az ártatlan pasitok nem csak a ti puncitokban kotorászott...
a 68%-os 18:21-es...
Hallgass róla mélyen, amikor pedig teheted dugd a hugit, így mindenkinek jó lesz!
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!