Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire számít jó dolognak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít jó dolognak, ha egy férfi inkább keres egy olyan nőt, aki neki nagyon tetszik, minthogy megalkudjon és lejjebb adja az igényét?

Figyelt kérdés
2014. jún. 30. 14:17
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Úgy látszik te is ezt a szar mentalitást szajkózod, mint egy pár hozzád hasonló agyhalott barom. Szerinted mitől lesz jobb, hogy megdugok egy csúnya csajt? Videojátékok világában élünk ahol, ha megölünk sok kicsi szörnyet, akkor jöhet a főellenség? Szánalmas ez a felfogás és te is szánalmas barom vagy, hogy ezt a szart szajkózod.
2014. szept. 21. 18:08
 12/15 anonim ***** válasza:
Ezzel a stílussal szerintem zárd magadra a szobát, és az internetet is kapcsold ki....
2014. szept. 21. 20:30
 13/15 anonim ***** válasza:
Csakis olyan csajt keress aki neked tetszik. Ez egyértelmű. Viszont tetszhet sokmindenki.. legalábbis én zúgtam már bele a személyisége miatt olyan nőbe is akit rondának láttak mások. Én imádtam. :)
2014. okt. 10. 10:10
 14/15 anonim ***** válasza:

Nőként úgy érzem, hogy nem jönnék össze olyannal, aki csak "leadta az igényeit", és ezért állt velem össze. Igenis legyenek elvárásai velem szemben, és ne csak úgy álljon hozzá, hogy luk-luk, tökmindegy...

Az viszont megint más kérdés, hogy mik azok az igények, és milyen típusú nők kellenek az illetőnek. Az itteni kérdéseknél azért nem mindig érzem azt, hogy jogos a felkiáltás, miszernt "add le az igényeid, majd akkor lesz nőd!", de az tény, hogy ha te magad nem tudsz megfelelni a saját elvárásaidnak, akkor azoknak nincs alapja, és mástól se várd el (te elvárásod: szép, csinos, okos, kedves, művelt, te magad: csúnya, igénytelen, buta, tuskó, összesen ha látott 2 könyvet, azt is csak képen és messziről). Itt jellemzően csúnya és a gép előtt hátsójukat meresztő srácok várnak olyan nőket maguk mellé, akik minimum Victoria's Secret modellnek mehetnek el, miközben ki se mozdulnak a szobájukból, de azért azok, akik nem olyan tökéletesek (photoshop után, természetesen), már nem is elég jók nekik. Merthogy mégis, hogy várjuk el tőlük, hogy olyannal jöjjenek össze, aki nekik nem tetszik. Bezzeg ha bunkók lennének meg gazdagok meg tudjistenmi...

Sokféle lány van, de az azt hiszem, általánosan igaz, hogy ha a saját magad által nyújtott dolgokon túliak az elvárásaid, akkor nagyon nehéz a pártalálás. Nem az kell, hogy összeállj valakivel, aki "megteszi", de az meg neked rossz, és a te sikertelenséged forrása, ha mindenkit elutasítasz, mert irreális elképzeléseid vannak.

22/l

2015. jan. 2. 22:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Én nem adom le az igényeimet, inkább vagyok egyedül míg meg nem találom a megfelelőt. De én jól érzem magam egyedül is. Ha te nagyon szarul viseled a magányt, akkor adj le belőlük. Ha jól megvagy, akkor minek kérdezed?
2015. márc. 17. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!