Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki? Barátzóna? HELP ME PLEASE!
majd elfelejtettem, amikor egymás mellet ültünk a buszon mindig hozzá ért a lábamhoz, arrébb raktam akkor ő is h megint hozzám érjen.
nem beszélünk fb-n :( érettségi után írtam rá, az eredményről kérdeztem, válaszolt utána mikor visszaírtam már nem válaszolt... utóbb kiderült h nem ment neki valami fényesen lehet h azért nem válaszolt vagy le akart rázni?
Az nem lenne stílusos, ha nyíltan a szemébe mondanád, hogy tetszik neked. Ezzel túlságosan kiszolgáltatnád magad.
Viszont nőiesen adhatod neki folyamatosan a jelzéseket, hogy szimpatikus neked. Kedves mosoly, beszélgetés közben kettőtök közti távolság csökkentése, megérinted beszélgetés közben többször finoman, beszélhetsz arról hogy szabadidődben mostanában mihez lenne kedved.
Ebből ha nem hülye, leveszi, hogy van nálad esélye,ha tetszel neki, akkor mer bátran próbálkozni.
Menjetek strandolni, a vízben pancsolás, egymás bekenése a legjobb mód arra, hogy erőltetettség nélkül, természetesen testileg közelebb kerüljetek egymáshoz.
Simán csak mondd neki, hogy strandolást tervezel, ha jó idő lesz, veled jöhet ha van kedve. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!