Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy csaj el van hanyagolva, megcsalhatja-e a párját?
Figyelt kérdés
A barátnömröl lenne szó keveset foglalkozik vele a párja,mert sokat dolgozik.A barátnömel eléggé jó volt a viszonyunk addig amig elnem kezdte feltünöen nézegetni a pasikat,a neten is állandóan msnezik pasikkal.Én nagyon sajnálom a párját mert sokat dolgozik,és késöeste megy csak haza.Én márt nem beszélek a barátnömmel amióta igy megkergült.Ja és szinte mindenap feljár hozzá két pasi(nem egyszerre),külön-külön.Egymás mellett lakunk.De az a gond a párja meg engem fagatt.Most mit tegyek elmonjak neki mindent?Akkor tuti hogy soha nem állna szóba a barátnöm velem!Mit tegyek?Segitsetek?2008. aug. 1. 15:40
1/11 anonim válasza:
Marhára elitélem azt, hogy még a másik dolgozik addig ő enyeleg, mondván, hogy el van hanyagolva!! Arra még nem gondolt a barátnőd, hogy ha annyira unatkozik akkor dolgozhatna is, és talán a párjának kevesebbet kellene? Így lehet, hogy több ideje lenne rá. Bár ílyen nem érdemel meg több törődést! Szerintem ne falazz neki mert nem érdemli meg, csak kiszúrsz te is szegény pasival!!
2/11 A kérdező kommentje:
De elöbb kikellene békülnöm valahogy a barátnömmel,hogy elmondjon dolgokat nem?Mi van ha tévedek,és nem fekszik le senkivel?Csak fura mert elég sokáig bent van nála a 2pasi(de az a fura ,hogy sose egyszerre megy a kettö).Meg amióta elvettélt azóta ilyen azaz igaz.
2008. aug. 1. 16:07
3/11 anonim válasza:
mondd meg a bnöd pasiának az igazad. hogy nem tudod megcsalja e a bnöd, de azt tudod hogy mindig vannak pasik akik járkálnak hozzá. én egy ilyen csajjal inkább nem foglalkoznék ezek mindig csak a szarba visznek. ne falazz neki... nem érdemli meg a pasit...
4/11 anonim válasza:
Az első válaszoló vagyok.
Nem a te dolgod kiderteni, azt bízd a pasijára! De igazán felhívhatnád a hapsi figyelmét!! Az hülyeség, hogy mert elvetélt akkor palizni kell!
Nekem 5 vetélésem volt eddig, és nem csaltam meg a férjem, pedig őrülten el voltam keseredve, és akkor én is úgy érezetem, hogy elhanyagol a férjem!!
5/11 anonim válasza:
ha abarátnődnek érzed, de sztem akkor is ha már nem. Nem mondhatod el a pasijának még akkor sem ha látsz vmit. Semmi közöd hozzá, te a barátnője vagy . Felhivhatod a figyelmét hogy hülyeséget csinál, de nem haragudhatsz meg rá emiatt, és főleg nem köpheted be. Ettől vagy te barátnő. neked őt kell pártolnod bármit tesz is és nem a barátját. Vagy esetleg pályázol a barátjára? Mert azokat zavarja ennyire!!!
6/11 A kérdező kommentje:
Nem pályázok a barátjára van párom(férjem).De ha tényleg megcsalja az nagyon szemét dolog lenne mert a párja gürizik éjjel-nappal hogy neki meg a lányának jobb legyen!
2008. aug. 1. 18:53
7/11 A kérdező kommentje:
Amugy meg azóta nem beszélek vele amikor kijelentete nekem hogy ö megcsalja a párját,mert az nem foglalakozik vele!Elötte ö nem ilyen volt,de ezzel a mondatával nagyon felidegesitett,ezmiatt össze is vesztünk!
2008. aug. 1. 18:56
8/11 anonim válasza:
az elötted író hülyeségeket mond... nincs olyan ember aki ezt a bánásmódot megérdemelné ha bnöröl van szó ha nem. ha a bnödnek van annyi bör a pofáján hogy össze vissza tosszon amikor a párja dolgozik, akkor neked is legyen annyi bör a" pofádon" ( es most nem megsértés) hogy elmondd a barátjának az igazat.
9/11 anonim válasza:
Egyet értek azzal az állásponttal hogy ez öbb mint gyanús és egy aljas szemét dolog eltartatni magunkat valakivel hát ha még pluszban ehhez az is hozzá jön hogy meg is csalja. Tehát a pasinak igenis joga van tudni h mi folyik a háta mögött és hogy kígyót melengetett a keblén Meg gondolj bele h jobb ha tőled tudja meg előbb mint hogy később magától jöjjön rá, mert ha én rajtakapnám őket a pasi helyében akkor tuti h megölném mindkettőt, tehát jobb ha tőled tudja meg!
10/11 anonim válasza:
Milyen barátnő vagy te? Kinek mi köze a barátnőd életéhez. Még akkor sem szólhatsz bele ilyen szinten ha szemétség amit csinál. Ha meg még te is köpöd be, akkor tuti te vagy a legundoritóbb. Ehhez nincs jogod, hogy más életébe belekontárkodj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!