Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha valaki odáig jut, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki odáig jut, hogy egy szakítás után xanaxot kell szednie, hogy a közérzete ne legyen borzasztó, azzal mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés
2014. jún. 28. 19:46
 1/9 anonim ***** válasza:

Beszélgethetne élő emberekkel... nem csak nyafogni nekik...

És erőt vehetne magán az illető.

2014. jún. 28. 19:49
 2/9 anonim ***** válasza:

te vagy az, akinek szednie kell? komolyan mondom, hogy bármit vess be, ami segíthet. programokat, másik fiút, új hobbit, teljes kinézetváltást, költözést.

ha viszont az vagy, aki segíteni szeretne neki, akkor szerintem semmit. néha ajánld fel, hogy csináljatok együtt valamit, de kerüld a témát.

2014. jún. 28. 19:49
 3/9 A kérdező kommentje:
sok barátja van, erőt is vett már magán, de mindig visszaesik..
2014. jún. 28. 19:50
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem lehet igaz kérdező... Aki erőt vesz magán, az nem esik vissza. Szóval neki kéne futni még egyszer, nagyobb akarattal és elszántsággal.
2014. jún. 28. 19:52
 5/9 Beviz Elek ***** válasza:
0%

nyugodtan ez a divat manapság. a gyökér tinik azt hiszik hogy olyan fájdalmakat élnek át mint soha senki más ès ezt a sz rt szedik befelé.

a h lye haljon meg! egészségedre!

2014. jún. 28. 20:09
 6/9 anonim ***** válasza:

Attól függ, hány éves vagy és mit tettek veled. Ha valami nagyon durva dolgot, akkor érthető, de inkább a Frontint ajánlanám. Kíméletesebb és a pszichiáter is szívesebben írja fel.:)

Én tavaly már szedtem ilyenkor, és most visszaestem úgy 3 hónapja a depibe, gondoltam, megint íratni kéne fel...

26N

2014. jún. 28. 21:05
 7/9 anonim ***** válasza:

Az lehet, hogy ez a legkönyebb út mindenre!De viszont, olyan függöséget okoz, hogy utánna már az Andaxin se lesz elég, na az pedig tényleg olyan szinten butítja az embert, h hihetetlen!Lehet, h a Xanax elég gyenge,de nemlesz elég egy idő után már..erősebb fog kelleni..

Hogy mit lehet csinálni?Én most vagyok szakítás után, rohadtúl fáj Nekem is, főleg, h már másik nője van..de én egésznap teszek-veszek,barátnők nyakán vagyok!

2014. jún. 28. 22:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Azzal azt lehet csinálni, hogy ki venni a kezéből az a szart, befejeztetni vele a műhisztit és elküldeni dolgozni vagy legalábbis valami értelmes tevékenységet végezni. A szakítás utáni világfájdalom és önsajnálat nem az az állapot, ami indokolttá teszi bármiféle szorongásoldó szedését. Ahogy a nevében is benne van, a Xanax kóros, irracionális szorongás, feszültség oldására való gyógyszer és szigorúan szabályozott a szedése. Nem arra való, hogy egy hülye kis f**sz miatt vernyákoló csaj szedje.
2014. júl. 16. 19:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Kedves 26 N, neked pedig szívesen elárulom, hogy a Frontin egy az egyben ugyanaz mint a Xanax, csak annak a magyar másolata.
2014. júl. 16. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!