Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki odáig jut, hogy egy szakítás után xanaxot kell szednie, hogy a közérzete ne legyen borzasztó, azzal mit lehet csinálni?
Beszélgethetne élő emberekkel... nem csak nyafogni nekik...
És erőt vehetne magán az illető.
te vagy az, akinek szednie kell? komolyan mondom, hogy bármit vess be, ami segíthet. programokat, másik fiút, új hobbit, teljes kinézetváltást, költözést.
ha viszont az vagy, aki segíteni szeretne neki, akkor szerintem semmit. néha ajánld fel, hogy csináljatok együtt valamit, de kerüld a témát.
nyugodtan ez a divat manapság. a gyökér tinik azt hiszik hogy olyan fájdalmakat élnek át mint soha senki más ès ezt a sz rt szedik befelé.
a h lye haljon meg! egészségedre!
Attól függ, hány éves vagy és mit tettek veled. Ha valami nagyon durva dolgot, akkor érthető, de inkább a Frontint ajánlanám. Kíméletesebb és a pszichiáter is szívesebben írja fel.:)
Én tavaly már szedtem ilyenkor, és most visszaestem úgy 3 hónapja a depibe, gondoltam, megint íratni kéne fel...
26N
Az lehet, hogy ez a legkönyebb út mindenre!De viszont, olyan függöséget okoz, hogy utánna már az Andaxin se lesz elég, na az pedig tényleg olyan szinten butítja az embert, h hihetetlen!Lehet, h a Xanax elég gyenge,de nemlesz elég egy idő után már..erősebb fog kelleni..
Hogy mit lehet csinálni?Én most vagyok szakítás után, rohadtúl fáj Nekem is, főleg, h már másik nője van..de én egésznap teszek-veszek,barátnők nyakán vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!