Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Szakítottunk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Szakítottunk a párommal, de nagyon vágyunk egymásra.

Figyelt kérdés
Szakítottunk 6 hete, de tartjuka kapcsolatot. Én nagyon szeretem, Ő azt mondaj szeret, de nem ugy mint rég.Viszont ha talizunk, mindig csókkal válunk el. Ő szeretne velem lenni ugy, Én is, de nem tudom meg tegyem e? Félek, mert Én még mindig nagyon kötödöm hozzá.Nem vagyunk fiatalok 37 évessek
2010. jan. 5. 12:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha még Te kötődsz akkor mond meg hogy vagy továbbra is párkapcsolatban lesztek, vagy nem fekszel le vele.

Szerintem ez így korrekt, a végén úgyis csak neked lenne szívás. Ha ebbe nem megy bele, elgondolkodtató hogy akkor Ő mennyire is szeret Téged..

17/L

2010. jan. 5. 13:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Jó lenne tisztázni a fogalmakat, ki mi alatt mit ért?

Nem vagytok mai csirkék, de azt is tudjátok, mit akartok a másiktól? Ha mást-mást akartok, annak a vége szívás lesz. Ha meg csak egy jó szexre vágytok mindketten, akkor mi a gond? Hajrá!

Tudom, most cinikus vagyok kissé, talán, mert ismerem a helyzetet. Nekem nem volt halálos lefeküdni az ex-szel, aki mást mond, az talán még nem próbálta. De én e mellett (előtte-utána-alatta -ja nem, alatta nem!!!) megpróbálnám tisztázni ezt az egészet. Ha másként nem megy, akkor külső segítséggel.

Ki mit gondol, kivel képzeli el a folytatást, hogyan képzeli el azt, mi a baja másikkal, mi a baja saját magával, miért szakított stb. Ezernyi kérdés, amire én biztosan nem tudom a választ, de van egy sanda gyanúm, hogy némelyikre még te (ti) sem. A kötődés meg egy hosszú kapcsolat végén nem csoda. Az ellenkezője lenne a csoda. Akkor arra lehet gyanakodni, hogy az a fél, aki nem kötődik, már magában előre lerendezte ezt az egészet, csak "elfelejtett szólni" a másiknak.

2010. jan. 5. 13:53
 3/4 anonim válasza:

Nem hiszem, hogy ez neked így jó lenne. Tényleg az a legjobb, hogy elbeszélgetsz vele : vagy együtt vagy egymás nélkül, de döntse el.

Te pedig ne add be a derekad olyan könnyen, hiszed mindig a kihívás a legvonzóbb egy nőben.. -Mr. White

2010. jan. 5. 14:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Az a baj, teljessen összezavar, már terveztük az esküvőt, a babát, közbe depis lett gyógyszert szedet- szed most is- ez alatt sz idő alatt érezte ugy hogy már nem ugy szeret mint régen, ezért szakított Velem. De azóta már azt is kérdezte, lehetetlennek tartom e, hogy talán egyszer még egy pár leszünk? Na, mostmár nem tudom mit akar, de sztem Ő se.Én reménykedem rendbejön minden, ezért nem tudom mit csináljak:
2010. jan. 5. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!