Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szakítottunk a párommal, de nagyon vágyunk egymásra.
Ha még Te kötődsz akkor mond meg hogy vagy továbbra is párkapcsolatban lesztek, vagy nem fekszel le vele.
Szerintem ez így korrekt, a végén úgyis csak neked lenne szívás. Ha ebbe nem megy bele, elgondolkodtató hogy akkor Ő mennyire is szeret Téged..
17/L
Jó lenne tisztázni a fogalmakat, ki mi alatt mit ért?
Nem vagytok mai csirkék, de azt is tudjátok, mit akartok a másiktól? Ha mást-mást akartok, annak a vége szívás lesz. Ha meg csak egy jó szexre vágytok mindketten, akkor mi a gond? Hajrá!
Tudom, most cinikus vagyok kissé, talán, mert ismerem a helyzetet. Nekem nem volt halálos lefeküdni az ex-szel, aki mást mond, az talán még nem próbálta. De én e mellett (előtte-utána-alatta -ja nem, alatta nem!!!) megpróbálnám tisztázni ezt az egészet. Ha másként nem megy, akkor külső segítséggel.
Ki mit gondol, kivel képzeli el a folytatást, hogyan képzeli el azt, mi a baja másikkal, mi a baja saját magával, miért szakított stb. Ezernyi kérdés, amire én biztosan nem tudom a választ, de van egy sanda gyanúm, hogy némelyikre még te (ti) sem. A kötődés meg egy hosszú kapcsolat végén nem csoda. Az ellenkezője lenne a csoda. Akkor arra lehet gyanakodni, hogy az a fél, aki nem kötődik, már magában előre lerendezte ezt az egészet, csak "elfelejtett szólni" a másiknak.
Nem hiszem, hogy ez neked így jó lenne. Tényleg az a legjobb, hogy elbeszélgetsz vele : vagy együtt vagy egymás nélkül, de döntse el.
Te pedig ne add be a derekad olyan könnyen, hiszed mindig a kihívás a legvonzóbb egy nőben.. -Mr. White
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!