Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a vőlegényem 10 év után. Terhesen. Szerintetek van még jövőnk?
Ha valaki megcsal, az mindig azt jelenti, hogy a részéről valami nincs rendben a kapcsolatban. Az lett volna a normális, ha a vőlegényed beszél erről és elmondja ezt. A bizalom a részedről odalett, és nagy valószínűséggel nem fogsz tudni megbízni már benne. Azon kívül, ha az a probléma, ami a vőlegényed részéről van a kapcsolatban, nem oldódott meg, akkor továbbra is félrejárhat és más nőknél keresheti azt, ami köztetek nincs meg.
A sok vita a gyereknek se tesz jót. Hiába 10 hónapos és esetleg még beszélni sem tud, a gyerek nem hülye, érzi a hangulatváltozásokat. Ennek pszichológia témakörben utána is nézhetsz, ha időd engedi.
Szerintem van egy csomó pasi, aki szeretné a gyereket is, emiatt ne aggódj.
Ezt neked kell érezzed hogy szeret-e vagy sem.....
Én egy elvált nővel vagyok együtt és a kislányát úgy szeretem mintha a sajátom lenne.
A kislány meg rajong értem.
De persze nincs mindig ez így.
A megcsalásra visszatérve.
Szexeltetek abban az időben amikor megcsalt?
Vagy valahogy kielégítetted a vőlegényed?
Kézzel?
Szájjal?
Mert ha nem akkor ne csodálkozz.
Sajnos mi pasik ilyenek vagyunk :-( :-)
valóban,oda megyünk ahol szeretet meg érdeklődés van.
ha a nő akivel együtt vagyunk folyamatosan visszautasít,kritizál,veszekszik,számon kér,elhagyja magát testileg,akkor bizony ilyesmi történik.
szóval vizsgáld meg a kiváltót.
nem hagyott el téged a másikért,nekünk meg a kúrás idegen nővel,szeretővel olyan,hogy utána egy órával már eszünkbe sem jut és a saját nőnket szeretjük.
a másik meg,hogy nincsen értelme ezen vitázni.
ha együtt vagy vele akkor megbocsájtottál,elfogadtad.
ha meg nem tudod megemészteni azt,ami minden férfi természetének alap jellemzője,akkor lépj tovább,de ne piszkáld,mert annak értelme semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!