Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vagyok ennyire visszahúz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ennyire visszahúzódó érzelmek terén?

Figyelt kérdés

L/18 vagyok, párkapcsolatok terén elég tapasztalatlan. Komoly kapcsolatom eddig nem volt, mert nem éreztem egyik fiúnál sem azt, hogy szívesen együtt lennék vele. Ez azt jelenti, hogy voltak több hétig tartó "kavarásaim", meg egy éjszakás kalandjaim, de egyikből sem lett semmi komoly.

Most először mondhatom azt, hogy járok valakivel, történetesen azzal a sráccal, akivel 4 évig osztálytársak voltunk, tetszettünk is egymásnak, de azon kívül, hogy nagyon jól kijöttünk egymással a suliban és néha egy társaságban buliztunk, nem történt köztünk semmi. Most, hogy elballagtunk és úgy alakult, hogy egy baráti társaságba kerültünk, mindketten többet akartunk egymástól, ezért belementem a kapcsolatba. Jól érzem magam vele, hiányzik, ha nem látom és pár hét után kezdem úgy érezni, hogy képes lennék belészeretni.

De már most problémák adódtak azért, mert nem tudom eléggé kimutatni az érzelmeimet, amit többször meg is jegyzett. A helyzet az, hogy legtöbbször a közös barátainkkal lógunk együtt, kettesben alig-alig vagyunk, csak akkor van rá alkalom, ha nála alszok egy-egy buli vagy baráti összejövetel után. Olyankor meg tudok nyílni, testileg is nagyon egymásra tudunk hangolódni (de még nem feküdtünk le, csak petting volt eddig). Viszont ő nem látja rajtam eléggé azt, hogy szeretem és -az ő szavaival élve- akarom ezt a kapcsolatot, mert ha nem az ágyban vagyunk, nem tudom nyíltan felvállalni az érzéseimet. Nem vagyok túl romantikus, ezért én se igénylem, hogy folyton nyaljuk-faljuk egymást, de úgy látom, ő kevésnek érzi azt, amit jelenleg adok neki és én is érzem magamon, hogy egyelőre kevés vagyok. Tapasztalatlanságom mellett ebben az is közrejátszik, hogy nem tudom őszintén kimutatni az érzéseimet, inkább az a "mindent magamban élek meg" típus vagyok. Próbálok ellene tenni, mert nekem se jó, hogy ilyen "szégyenlős" vagyok a barátommal is, de sokan azt mondják, ne változzak meg hirtelen ilyenről olyanra, hiszen így tetszettem meg neki. Én viszont nagyon szeretnék többet mutatni magamból, csak nem tudom, hogyan birkózhatnék meg ezzel a visszahúzódó énemmel.

Tudnátok tanácsokat adni? Előre is köszi a hasznos válaszokat! :)

2014. jún. 27. 23:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Bizalom hiánya.
2014. jún. 27. 23:08
 2/4 anonim ***** válasza:

a kettőtök párbeszédét lenne érdemes jobban figyelemmel követned és a testbeszédet.

te teszel fel neki kérdést,ami az érdeklődésed jelzi?

megérinted,megsimogatod spontán,megfogod a kezét csak úgy?

mert az érdektelenség egy idő múlva valóban lehet sértő,ha nem csak dugásra tart és figyel az ilyesmire.

van is egy ilyen teszt,én minden lejátszom.

elkezdek mesélni egy sztorit és az érdekes csattanó előtt abbahagyom.

ha nem unszol,könyörög a nő,hogy nah és mi volt a vége,mi lett és ez hétről hétre megismétlődik,akkor tudom,hogy nagy a baj.

szerintem te sem kérdeznéd meg,hogy mi a vége,de ha rendszeresen dugtok,elélveztek egymással,akkor úgyis alapjaiban fog megváltozni a kapcsolat,vagy éppen fordítva,kijózanodás és még komolyabb közöny,aztán tipli.

2014. jún. 27. 23:09
 3/4 anonim ***** válasza:
*héten
2014. jún. 27. 23:10
 4/4 A kérdező kommentje:

spontán érintések, simogatások, puszik vannak, de ha barátokkal vagyunk akkor nem igazán, mert társaságban annyira nem feltűnősködünk.

ez a sztorimesélés jó taktika :) biztos vagyok benne hogy visszakérdeznék, fordított helyzetben ő is, mert elég érdeklődő típus. főleg ha rólam van szó, akkor tényleg mindenre kíváncsi :)

köszi a választ és a tippet! ;)

2014. jún. 27. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!