Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válaszút elé állítsam, megmondjam világosan neki vagy pedig szakítsak vele?
Távkapcsolat, nagyon keveset vagyunk együtt (egyetemisták vagyunk), ha ideje van, akkor Tv-zik vagy focizik a barátaival én meg minden este várok rá, h beszéljünk, persze ő nem jön. Később mindig ír egy kis üzit, h "bocsi". Többször megmondtam neki, h nekem ez nem elég és h szükségem van rá, mert ha már nem lehetek vele együtt, akkor legalább beszéljen velem. De nem változik :( Aztán mikor belekezdek a szex-témába (én csak szenvedélyt akarok a kapcsolatba), akkor mindig elkerüli a témát és mást hoz fel, erre azt mondta h azért, mert nem akar utána önkielégíteni. Viszont nekem erre a témára is szükségem lenne :( a következő talizásunk programjáról beszéltünk és mondtam neki, h egy napig nem engedem ki majd az ágyból, ő pedig erre azt reagálta, h azt én úgysem akarom és h majd kimegyünk sétálni meg ilyenek :( nekem piszkosul hiányzik a szex, de csak akkor "kapok" ha ő akarja, ha én , akkor félretesz az öléből. Mit csináljak vele? Szeretem, de a szemeim sokszor keresztbe-állnak tőle!
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!