Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Miért nem valljátok végre be, h a méret a lényeg? (lent)
Kinek mi a lényeg, nekem sosem volt mellmániám, én inkább a jó segget részesítem előnyben és a tetszetős pofit! :D
Viccet félretéve, nemrég ismerkedtem meg álmaim nőjével és az eddigi barátnőimnek mindegyiknek nagyobb melle volt, de tökre hidegen hagy, a legtutibb csaj a mostani, más kérdés h lehet végül nem lesz komolyabb kapcsolatunk sajna, de nem rajtam fog múlni.
27F
És szerinted ha a volt pasid a nagy melleket szereti, akkor miért volt veled 4 évig, meg minek jött össze veled? Ha? Mazoista, vagy mi, és szenvedni akart a ksi mellektől ennyi ideig?
Szerintem nem ez volt a szakító ok, inkább az elviselhetetlen természeted már az agyára ment, és a végén még odabökte ezt is, csak hogy fájjon! :DD
figyelj ez is lehet csak egy indok
mivel nagyon látszik hogy egy tapló vagy inkább azt mondta hogy a melled
igazi bunkó paraszt lányt fogtunk ki
egy gangbangben rinyálj ennyit
és persze hogy ott volt amíg fizetted hogy veled legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!