Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Milyen nőket nem szoktatok megközelíteni?

Figyelt kérdés
Szóval kiket szoktatok kerülni? Milyen külső és belső tulajdonságokkal renndelkezőket?

2014. jún. 26. 22:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
5.ez van:)
2014. jún. 26. 22:33
 12/19 anonim ***** válasza:

Aki nem tetszik :)

És hogy milyen nem tetszik? Noss az mindenkinél más.

alapból ugye már messzebbről meglátjuk a másikat és eldől 1 pillanat alatt, hogy tetszik e, mondjuk én a Bigmac extraburgerhez hasonlóan kinéző nőket nem szeretem.

Ergo ez itt eldőlt!

Aztán aki megtetszik arról pedig akkor derül ki h kerülni fogom e vagy sem ha megismertem. hogy egy buta kis pics----a, avagy a szépsége mögött egy szép belső is lakozik e :)

2014. jún. 26. 22:36
 13/19 anonim ***** válasza:

Akiről lerí, hogy plázákban és diszkókban tölti fél életét.

Ha látom, hogy több időt tölt a sminkjével, mint tanulással.

Belső tulajdonságok nem látszódnak kívülről.

2014. jún. 26. 22:57
 14/19 anonim ***** válasza:
akik minden pénteken vmi szórakozó helyen vannak minden héten mással.. :D
2014. jún. 26. 23:01
 15/19 anonim ***** válasza:
a szép és a ronda lányokat
2014. jún. 27. 01:07
 16/19 anonim ***** válasza:
Sajnos semmilyen nőket nem közelítek.
2014. jún. 27. 06:07
 17/19 anonim ***** válasza:
A:nagyon rondák---sajnos ez van,amúgy barátkozni jó velük. B:gyönyörűek,(mellette okosak)----őket szeretném megközelíteni,de nem merem.Ahhoz túl kevésnek érzem magam.Unalmas pasas vok,s nem túl jóképű.Ezek azok a lányok,akik természetes szépségek,mellette műveltek,kedvesek. C:alkeszbulizósparty*ibancok,akiken 2 tonna smink van,szoliznak,affektálnak,plázákban és bulikban töltik a szabadidejüket stb...
2014. jún. 29. 23:00
 18/19 B.Dávid ***** válasza:
Azokat kerülöm akik a húspiacon vannak, nincs egyéniségük. Persze legyen csinos, egy kis szemfesték meg miegymás elmegy, de nem csípem ha túlzásba viszi. Aki nem született modellnek, azon a smink se segít. Aki szép, annak meg szinte felesleges. A modort illeti, legyen barátságos, közvetlen és tudja, h mit akar
2015. febr. 11. 11:59
 19/19 anonim ***** válasza:
a csúnyákat és a nagyon szépeket! szerintem ezen nincs is mit magyarázni.
2015. febr. 11. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!