Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szex a fő program. Ez nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szex a fő program. Ez nem árthat egy kapcsolatnak?

Figyelt kérdés

Szóval a barátom és én még tanulunk.

De ha van egy kis csöppnyi időnk a program mindig ugyanaz.

Elmegyek hozzá, bekapcsoljuk a tv-t azzal a jelszóval, hogy "tévézzünk" leteperjük egymást és egy hatalmasat szeretkezünk.

Ez mind szép és jó, de szinte semmi mást nem csinálunk. Jó néha-néha elmegyünk sétálni, de egyébként a szex a fő program.

Ez nem árthat a kapcsolatnak?

2010. jan. 4. 21:48
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
De egy idő után igen. Viszont pl az én kapcsolataimban néhány honapig csak erre volt igényünk aztán rájöttünk h mostmár hiányzik hogy csináljunk valami programot is.
2010. jan. 4. 21:52
 2/10 A kérdező kommentje:
Mi nem olyan rég vagyunk együtt, szóval nálunk ez még "újdonság"
2010. jan. 4. 21:59
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Wow. Na én ilyet szeretnék. :D
2010. jan. 4. 22:01
 4/10 anonim ***** válasza:
78%

első másfél évben mi sem másztunk ki az ágyból sokmindent,max néha természetjárni,de akkor meg az első fának dűtött neki:D

most lassan 3 év,most már nem csak a szexről szól

2010. jan. 4. 22:13
 5/10 A kérdező kommentje:
Szóval akkor ez normális? :)
2010. jan. 4. 22:18
 6/10 anonim ***** válasza:

szerintem is az, csak mi megtoldottuk azzal, hogy fél év után összeköltöztünk:) így kb. az első év(plusz előtte egy kicsi:D) erről szólt.. azóta is szeressük egymást:D De már néha valóban tvzünk:) 3éve működik...

fának nekidüttős, királyok vagytok:D

2010. jan. 4. 22:47
 7/10 anonim ***** válasza:
Mi 1 héten 1 x tudtunk találkozni a barátommal.Nekünk már olyan érzés volt hogy csak a szexről szól a kapcsolatunk.Vége is lett...:(
2010. jan. 6. 18:59
 8/10 anonim ***** válasza:
nálam is így van..és unom..vagy gépezik vagy tvzik, vagy néha elmegyünk moziba de am szex és szex...nekem ez nem jó igy...biztos csak a szexre kellek neki de én ezt nem birom igy
2010. jan. 6. 19:00
 9/10 anonim ***** válasza:

Mi a kapcsolatunk elején (3 hó. után) állandóan szeretkeztünk..Aztán kb. 8 hónappal később kezdtünk egyre kevesebbet. Mára már csak egy héten 2x-3x, néha többször, ami ugye nem olyan sok:)..de imádjuk egymást és már nem a sex dominál, ígyis tökéletes a kapcsolatunk:)

Szerintem nem fog ártani a kapcsolatnak:D

2010. jan. 6. 19:35
 10/10 anonim ***** válasza:
ha valóban összeilletek akkor szerintem később sem lesz gond. addig amíg élvezitek, csináljátok, egy idő után úgyis kerestek más programot.
2010. jan. 6. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!