Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevésnek mondható a heti 3-szori szex?
Figyelt kérdés
1 héten 3-szor találkozunk ilyenkor nála is alszok
22/L
2014. jún. 26. 15:13
11/18 anonim válasza:
barátod szerencsésnek mondhatja magát :D
12/18 anonim válasza:
Nem azt állítom, hogy nincs ilyen, de hogy minden 3. nőnek ezek lennének az igényei az ki van zárva. Lehet nem vagyok 38, hanem csak 35, de úgy érzem, hogy nekem is van elég tapasztalatom ilyen téren. Voltam olyannal is aki hasonlókat állított és mégis ki tudott rendesen elégülni akkor is, ha csak naponta 1x csináltuk (jó alaposak voltunk). Ezen az oldalon pedig elég sokan hantáznak össze-vissza, úgyhogy ne is haragudj, ha az ilyen kijelentéseket nem hiszem el, még ha van igazság alapjuk is...
13/18 anonim válasza:
#7:
Igen tudom, szoktam figyelni ;-)
14/18 anonim válasza:
Én mem mondtam hogy minden nőnek ilyenek az igényei, én csak saját magamról és a tapasztalatomról beszéltem.
Én nem vonom kétségbe a te szavadat pusztán azt kérem te is tedd ugyanezt. Az meg, hogy ki mennyit hantázik itt, engem nem érdekel :)
15/18 anonim válasza:
Én nem heti 3.mal, hanem évi 3.mal is nagyon boldog lennék.
24f
16/18 anonim válasza:
én pl a másfél órás menettől kapnék rohamot. nekem elég a napi 1-2 "dugogatás", a gyors kielégülés, nem az elnyújtott akrobatika, ami a nőnek 20 perc után már csak kín, de tűri, mert a férfi azt képzeli hogy ő ettől most egy antik isten.
17/18 anonim válasza:
Nekem kevés lenne, és a férjemnek is. Nálunk 5-8 alkalom szokott lenni hetente. Mivel hétvégén vagyunk itthon mindketten, így akkor napi 2 vagy 3 is megvan.
Az a lényeg hogy nektek jó e. Nem az számít, hogy mások hányszor csinálják.
Amúgy a mi rekordunk napi 5 volt.:) de utána 2 napig nem tudtuk csinálni mert marhára fájt:) szóval ennyi.
18/18 anonim válasza:
Szexről nem tudok mit mondani; önkielégítésből nálam kb. 3 a heti átlagos szám, bár az esetek felében duplázok is. Sajnos lehangol, ezért nem jó sokkal többször csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!