Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt miért csinálja? Szánalmas.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt miért csinálja? Szánalmas.

Figyelt kérdés
a volt barátom, akivel barátok maradtunk szakités után elkezdett egy csajról áradozni nekem, állandóan róla beszél engem kérdezget, tippeket kér tőlem, nekem rinyál. mondtam, hogy ne nekem mondja ezeket, mégis folytatta....miért csinálhatja? amúgy fél éve szakitottunk,k közös megegyezés volt(én hoztam fel, ő meg helyeselt, hogy szerinte is stb...)
2010. jan. 4. 21:00
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
amúgy a lánnyal nem is ismerősök egyetlen portálon sem(iwiw stb..), pedig 2 hónapja ismerik egymást és a lány szokta frissiteni a lapját...jó, ez a része a dolognak már csak csajos elmélkedés:D
2010. jan. 4. 21:02
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Féltékennyé akar tenni, vaaagy... Bosszantani akar...
2010. jan. 4. 21:08
 3/12 anonim ***** válasza:

te dobtad ki és barátok maradtatok akkor meg mi a probléma?

az hogy egyik közösségi portálon se ismerösök hát pfff...:D nekem ismerösem 60% nem ismerösöm sehol se, arra hogy dumáljunk nem az internetet használjuk..

2010. jan. 4. 21:13
 4/12 A kérdező kommentje:
nem dobtam, közös volt... ha annyira ne akarta, miért nem ellenkezett, vagy mondott épkézláb véleményt? am meg a csaj tipikus portálguru...
2010. jan. 4. 21:19
 5/12 anonim ***** válasza:

te hoztad fel, hamár ez felmerül ott valami nem okés, meg ha barátok maradtatok akkor ezzel is számolni kell, meg már fél éve szakítotattok lépj túl rajta vagy a franc tudja...

mi az a portugálguru?:D:D:D

2010. jan. 4. 21:21
 6/12 anonim ***** válasza:

portálguru.. bocs csak ez a fránya diszlekszia:D:D:D:D:D

hát akkor lehet csak a szája jár azt a csaj meg azt se tudja ki a volt pasid...:D

2010. jan. 4. 21:22
 7/12 A kérdező kommentje:
hehhheh:D na ezen szakadnékD
2010. jan. 4. 21:31
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hiányzol neki, de azt a látszatot akarja kelteni, hogy ő igazából nagyon boldog, és más után érdeklődik, és nehogy már azt hidd, hogy te még érdekled őt.
2010. jan. 4. 21:49
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem kéne exekkel barátkozni, mert ez a vége. Szerintem úgy gondolja a "barátod", hogy ha már ilyen jól ismeritek egymást, akkor most te vagy a sosemvolt nővére, aki majd megmondja a tutit a nőkről. Ezt szerintem nem nagyon lehet kivédeni, ha továbbra is jóban akarsz vele maradni.
2010. jan. 7. 01:26
 10/12 anonim ***** válasza:

"amúgy a lánnyal nem is ismerősök egyetlen portálon sem(iwiw stb.."

És ez szerinted releváns? Az iwiw mint értékmérő kapcsolati szempontrendszer, pff.

2010. jan. 7. 02:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!