Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek senkinek? L
Figyelt kérdés
Vagy ha kellek is akkor csak 2.vagyok. Pl szakított a bnőjével és még szereti de a bnő őt nem akkor jó vagyok én. Vagy ha A lány elutasítja akit akart akkor jövök én.
Mi a baj velem?
2014. jún. 26. 07:47
1/9 anonim válasza:
Csak annyi,hogy hagyod,hogy ezt csinálják veled.
2/9 anonim válasza:
Ezt így nehéz megállapítani! Olyan pasit keress akinél első lehetsz!
3/9 anonim válasza:
Nem a megfelelő emberekkel akadtál össze eddig ennyi. Lesz olyan akinél te leszel az első, csak még nem találkoztál a célszemélyel :)
4/9 A kérdező kommentje:
1. Nem hagyom, nem jovok ossze veluk.
2014. jún. 26. 07:50
5/9 anonim válasza:
szép lány vagy? ha igen akkor nem tudom.
7/9 anonim válasza:
Bisztosan van olyan fiu akinel te lennel az elso csak azokat eszre se veszed mert azok altalaban kicsit nyalasabbak es nem jonnek be neked,ez itt a baj, mindenkinek mas kell mit amit kaphatna.
9/9 anonim válasza:
Én se kellek senkinek. Nem tudom miért, de nem érdekel különösebben.
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!