Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan felnott no, aki osszejonne egy 16 eves fiuval?

Figyelt kérdés
Budapesti felnott nok nyugodtan irjanak reszleteket uzibe irok

2014. jún. 26. 00:01
 1/8 C0r3 ***** válasza:
Ezen már én is sokat gondolkoztam. Én is 16 vagyok, de végül arra jutottam, hogy maradok a saját koromnál :D 21 éves ismerőseim 16 éves lányokkal járnak. Én meg járjak 21 éves lányokkal? Nem lenne ellenemre, sőt örülnék is neki, de fura,hogy egy nálam lényegesen idősebb lány pont velem járna.. :D
2014. jún. 26. 00:04
 2/8 anonim ***** válasza:

Én ismertem egy felnőtt nőt, 30 felett volt, aki bukott a tizenévesekre de nem volt szép nő, és mentálisan is beteg lehetett abból, ahogy élt és viselkedett.

Mindenesetre az biztos, hogy egy klasszikus értelemben vett nő - tehát akinek helyén van a gondolkodása, csinos és intelligens - nem fog összejönni egy 16 éves fiúal, mert egy VALÓDI nőnek férfi kell. Ezért van az, hogy már a korodbeli lányok sem állnak le a kortársaiddal mindig, megesik, hogy az idősebb pasikra buknak.

2014. jún. 26. 00:05
 3/8 A kérdező kommentje:
Hat tulajdonkeppen nekem elegem van a hisztis tinipuncikbol.(:
2014. jún. 26. 00:06
 4/8 A kérdező kommentje:
Vagy, a nagykukira faj a foguk.;D
2014. jún. 26. 00:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Érdemes a te korosztályodban keresgélni, nem mindegyik hisztis.
2014. jún. 26. 00:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem, gáz lenne ha gyereket akarnék. Mégis lenne és szétmegyünk akkor egyszerre 3 életet cseszek el.

23l

2014. jún. 26. 00:12
 7/8 A kérdező kommentje:
Talan benne lennek mar dolgozok para nem lenne.:D (ezt nem kell komolyan venni :) )
2014. jún. 26. 00:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Na és mivan az olyan fiúkkal akik 16-18 évesen úgy néznek ki és gondolkodnak mint egy 20-30 vagy mégmagasabb "szintű,életkorú" emberek? :)
2014. jún. 26. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!