Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy akibe igazán szerelmes az ember az kb le*szarja őt, jobbesetben max barátok lesznek?

Figyelt kérdés
Tegyükfel van pl egy lány akibe teljesen beleestem és mindig mondja hogy annyira akarna már újra rendes szerelmes lenni hogy nemcsak úgy van a barátjával és kész.....És én tudnám is szeretni nemkicsit csak nemtudom mittegyek mert mellettem még elég sokan összejönnének vele..... De ez az eset már eélg sokszor előfordult másokkal is és nemértem ha egy lánynak ilyen pasi kell akkor miért nemveszi észre pont azt aki tényleg ilyen?
2010. jan. 4. 20:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Jaja, ez így szokott menni, roppant zavaró. Azzal a lánnyal összejövök, akit nem szeretek, azzal meg nem, akit szeretek.
2010. jan. 4. 20:29
 2/17 anonim ***** válasza:
Mert ez idáig egyoldalú. Ha lenne, aki felkeltené az érdeklődését, akkor könnyen lehet, hogy ugrana..
2010. jan. 4. 20:29
 3/17 anonim ***** válasza:

Mert akkor nem sajnáltathatná magát.

Ha őszintén magamba nézek régen én is ilyen voltam. Túl könnyű lett volna egy olyan fiút választani aki tényleg rendes....

2010. jan. 4. 20:30
 4/17 A kérdező kommentje:
És akkor mi a megoldás egy ilyen lány felszedésére?
2010. jan. 4. 20:32
 5/17 anonim ***** válasza:
Azért mert csodák csak a mesékben vannak.
2010. jan. 4. 20:44
 6/17 anonim ***** válasza:
Őszintén, nem gondolatolvasó.
2010. jan. 4. 20:54
 7/17 anonim ***** válasza:

Mintha csak én írtam volna :(

Csaj már többször szakitott 3emberrel de nemhiszem el, hogy engem nemvesz észre pedig elég látható jeleket -.-

most meg a 4. gyerek akivel együtt van és engem rohadtul zavar, hogy megint nemvett észre.

Egyébként hallgasd meg: Road - Ne mondd

Remélem lehel mindenkibe egy kis életkedvet :)

2010. jan. 4. 20:58
 8/17 aftersex ***** válasza:

az utolsónak, látható jeleket? haver ha éppen szingli akkor támadd le, ha ilyen pasifaló a csaj akkor nem jelek kellenek neki :) hajrá.!

amúgy meg azért mert szar az élet

2010. jan. 4. 21:08
 9/17 anonim ***** válasza:
Jaja, barátom, ha szabad préda, és már 4 srácot végigvártál.. Komám, itt nincs mit tenni, hárdkór módba átkapcsolni, aztán rákendról.
2010. jan. 4. 21:09
 10/17 A kérdező kommentje:

Hát az hogy szar az élet az alap dolog mindigis azvolt :P

Amugy akit énírtam csaj neki sincs most senkije csak tudom hogy ugyselenne esélyem most így hogy egy tényleg rendeset elbeszélgettem vele :S

2010. jan. 4. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!