Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy akibe igazán szerelmes az ember az kb le*szarja őt, jobbesetben max barátok lesznek?
Mert akkor nem sajnáltathatná magát.
Ha őszintén magamba nézek régen én is ilyen voltam. Túl könnyű lett volna egy olyan fiút választani aki tényleg rendes....
Mintha csak én írtam volna :(
Csaj már többször szakitott 3emberrel de nemhiszem el, hogy engem nemvesz észre pedig elég látható jeleket -.-
most meg a 4. gyerek akivel együtt van és engem rohadtul zavar, hogy megint nemvett észre.
Egyébként hallgasd meg: Road - Ne mondd
Remélem lehel mindenkibe egy kis életkedvet :)
az utolsónak, látható jeleket? haver ha éppen szingli akkor támadd le, ha ilyen pasifaló a csaj akkor nem jelek kellenek neki :) hajrá.!
amúgy meg azért mert szar az élet
Hát az hogy szar az élet az alap dolog mindigis azvolt :P
Amugy akit énírtam csaj neki sincs most senkije csak tudom hogy ugyselenne esélyem most így hogy egy tényleg rendeset elbeszélgettem vele :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!