Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon fogok valaha olyan férfit találni, aki magától képes elmosogatni, kimosni, és kitakarítani?

Figyelt kérdés
Az eddigi barátaim mind elvárták volna, hogy én csináljam meg ezeket munka után plusszba. Én mindig is megköveteltem a munkamegosztást, működött is egy darabig, de egy idő után szépen elkezdtek trehánykodni. Ki is raktam a szűrüket, nem vagyok senki szolgája. Nem szeretnék olyan kapcsolatot, ahol így állnak hozzám. Nem adom lejjebb. Vajon van ilyen férfi, aki képes magát, illetve egy háztartást ellátni?
2014. jún. 25. 19:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Éljen az aranyközépút! Ez az élet minden területére igaz.

Én egész életemben önállóságra törekedtem, irtózok a gondolattól is, hogy valakire rá legyek szorulva. Egész életemben ezt a női-ffi szerepkört láttam otthon. Apa sokat dolgozik ez igaz, de anya is egész nap dolgozik. Ettől eltekintve mikor EGYSZER apa elmosogatott (a kedvenc bögréje nem volt elmosva, és akkor elmosott minden mást is ami ott volt) utána vagy egy hétig azt hallgattuk, hogy micsoda szörnyűség hogy ide jutunk, hogy neki kell mosogatni....

Tatám többször is hangoztatta, hogy ő soha életében nem mosogatott és soha nem is fog. Ha mamám nem rakja ki neki a ruháját, már föl van háborodva, hogy nem tud mit felvenni. Igaz, hogy mind ketten nyugdíjasak, de mamám egy könyvelő irodát működtet és húzósabb időszakokban simán 10-11ig dolgoznak. Emellett kell még tatámat is kiszolgálnia.

Ha amiatt mocskos feminista vagyok meg emancipunci, hogy nem akarok így élni akkor simán vállalom. Igazából én megértem a férfiak ilyen irányú vágyát. Én is marhára örülnék neki, ha hazajönnék és mindig lenne kaja, ki lenne takarítva, csak le kéne döglenem a tévé elé.

2014. jún. 25. 21:00
 12/12 anonim válasza:
Abszolút jogos, amit írsz. Szerintem nem lehet elvárni egy nőtől, hogy megcsinálja az összes háztartásbeli dolgot. Szerintem igen is elvárható tőlünk férfiaktól, hogy kivegyük a részünket a házimunkából. Egy partner legyen partner mindenben.
2014. jún. 26. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!