Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon fogok valaha olyan férfit találni, aki magától képes elmosogatni, kimosni, és kitakarítani?
Éljen az aranyközépút! Ez az élet minden területére igaz.
Én egész életemben önállóságra törekedtem, irtózok a gondolattól is, hogy valakire rá legyek szorulva. Egész életemben ezt a női-ffi szerepkört láttam otthon. Apa sokat dolgozik ez igaz, de anya is egész nap dolgozik. Ettől eltekintve mikor EGYSZER apa elmosogatott (a kedvenc bögréje nem volt elmosva, és akkor elmosott minden mást is ami ott volt) utána vagy egy hétig azt hallgattuk, hogy micsoda szörnyűség hogy ide jutunk, hogy neki kell mosogatni....
Tatám többször is hangoztatta, hogy ő soha életében nem mosogatott és soha nem is fog. Ha mamám nem rakja ki neki a ruháját, már föl van háborodva, hogy nem tud mit felvenni. Igaz, hogy mind ketten nyugdíjasak, de mamám egy könyvelő irodát működtet és húzósabb időszakokban simán 10-11ig dolgoznak. Emellett kell még tatámat is kiszolgálnia.
Ha amiatt mocskos feminista vagyok meg emancipunci, hogy nem akarok így élni akkor simán vállalom. Igazából én megértem a férfiak ilyen irányú vágyát. Én is marhára örülnék neki, ha hazajönnék és mindig lenne kaja, ki lenne takarítva, csak le kéne döglenem a tévé elé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!