Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok, mennyire igaz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, mennyire igaz hogy a szűz lányok, az első pasival való kapcsolat alatt, előbb utóbb más pasira is "kíváncsiak" lesznek?

Figyelt kérdés

2014. jún. 25. 13:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
50%
Biztos van ilyen is. De van ellen példa is. Én 18 évesen jöttem össze a barátommal, én szűz voltam, neki már előttem volt egy 3,5 éves kapcsolata. Most vagyok 24, és még egy másodpercre se futott át az agyamon ilyen, egyszerűen mások nem érdekelnek csakis ő, mert nagyon szeretem :)
2014. jún. 25. 21:21
 12/12 anonim ***** válasza:
Az első kapcsolatomnál 5 évig (mielőtt szakított volna velem), nem volt bennem olyan, hogy mással legyek. Akkor szétmentünk, lefeküdtem pár fiúval (19 éves voltam akkor. De nem volt jó, mert nem tudtam velük feloldódni úgy, mint a hosszú kapcsolatomban.) Aztán megint 5 évig együtt voltam a legelsővel. Utolsó hónapban volt, hogy félreléptem, de nem a kíváncsiság miatt akkor sem, hanem mert befulladt a kapcsolatunk.
2014. szept. 25. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!