Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Normális kapcsolatra vágyom.
7 hónapja nem volt kapcsolatom, mert akik próbálkoztak azokat elküldtem magam mellől, vagy nem foglalkoztam velük. Ez a több mint 3 éves kapcsolatomnak köszönhető, aminek 7 hónapja lett vége. Azonban már úgy érzem, hogy készen állok egy új kapcsolatra, de nem tudom hol lehetne találni egy normális embert. Társkeresőket próbáltam, de ott se megy más csak a szexajánlatok. Azokból meg nemkérek... Nemtartom magam csúnya lánynak, normális vagyok és még sincs senkim. Nemértem... Lehet hogy válogatós vagyok kicsit, de csak nemfogok olyannal összejönni akiben nem vonz a külsője egy kicsit sem. De ez a 2. szemppont mert jobban számít az hogy normális legyen. Mit tegyek?
20/L
3-as.
Én pontosan ugyanezt csináltam,mindig normális leveleket írtam,és még csak válaszra sem méltatnak 99%-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!