Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány nagyon szép, de elég vissza húzódó akkor, hogy közeledjek felé?
Figyelt kérdés
Van egy làny az iskolànkban aki nagyon szép és tetszik,de elég csendes és vissza húzódó. Mondjuk pont ez fogott meg benne,de,hogy közeledhetnék felé? Elég ritka az ilyen és meg nem volt tapasztalatom e téren.2014. jún. 23. 22:35
2/11 anonim válasza:
Kezdj el vele beszélgetni, ha letámadod az elején lőttek egy darabig mindennek. Jobb esetben csak barátzónáz, mint engem tett egy hasonló típusú lány, aztán 1 év után rájön, hogy szeretne többet is.
3/11 anonim válasza:
Najoh am 1. vagyok sztem ne nagyon baratzonazz mert onnan nehéz kikerulni
4/11 anonim válasza:
Nee ha szép akkor felejtős mert sokan megtalálják még ha visszahúzódó akkor is és van miből választania
5/11 anonim válasza:
Próbáld meg neten keresztül. Aki nagyon csendes az általában fészbukon elég beszédes (persze ha érdeklődik)
6/11 anonim válasza:
#4-es:
Nem feltétlenül. Barátnőm is visszahúzódó és szép, de egy kapcsolata volt előttem, azt ő kezdeményezte, de nem rajongják körül a fiúk és ennek ő is örül egy kicsit.
7/11 anonim válasza:
4-es: honnan tudod h nem o a szerencsés?:)
8/11 anonim válasza:
Ez mese a szép csajokat észreveszik és valaki pénzes csávóval jönnek össze úgy is
9/11 anonim válasza:
Szép pff közeledjen a hóhér feléjük
10/11 anonim válasza:
Netes beszélgetést próbáld meg nála ha és nyit feléd a beszélgetésben 1-2 hét alatt akkor próbáld meg elhívni egy pizzára vagy beszélgetni élőben :) Ők már az első 1-2 alkalommal úgyis eldöntik hogy szeretnének e tőled a későbbiekben kezdeni valamit vagy sem, de soha ne siesd el légy türelmes természet.
Egy szégyenlős lány voltam és vagyok még mindig.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!