Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez cuki/aranyos vagy gáz?
Általánosságban egy belevaló, nem sok mindentől félő életszerető lány vagyok. Szeretem az állatokat, nem vagyok híve a gyilkolásnak. Nem vagyok vegetáriánus de az értelmetlen öldöklést nem szeretem. Ha pók van a szobában kiviszem az udvarra, nem lecsapom, egeret szintén elkapom inkább, mint hogy megmérgezzem vagy agyonüssem. Nem félek a békáktól nem sikongatok ha bejön egy bogár a szobába és elsőként kelek a védelmére ha valaki visítozik "öld meg, öld meg". Egyetlen dolog van amitől szó szerint sírva fakadok, a darazsak. Érdekes módon a kis szőrös méhecskékkel semmi bajom, csak azokkal az undorító rosszindulatú állatokkal amik beleszállnak a teámba a strandon. Nagyon félek tőlük pedig még sohasem csíptek meg. Nagyon lenéznétek a barátnőtök emiatt? Ha mondjuk hirtelen felborítana egy asztalt mert rászáll egy darázs vagy ilyesmi?
20/L
A félreértések elkerülése végett! A méheskének van fullánkja, amit ha beléd döf, utána abba ő bele is pusztul. A darázs nem a fullánkját döfi beléd, hanem megharap...és ha nem ütöd le tovább száll...egymás után többször is megtud harapni...ezt nem a kérdezőnek írtam, hanem azoknak, akik esetleg itt meglennének tévedve...:)
Egyébként meg hajrá Kamerun!!!! (Nagyon jó a szorzója) :D:D
Nagyon aranyos szerintem 24F
A 12. válaszolónak pedig köszönöm a felvilágosítást, eddig tévedésben éltem a darazsakkal kapcsolatban.
Jah, őőő Wikipedián találtam is róla infot:
"A darazsak nem „csípnek”, hanem szúrásukkal, fullánkjukon keresztül juttatják a méreganyagot áldozatukba, így az emberbe is."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!