Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Házasságban élek, van egy szerető férjem. Hogy lehetne ezt megoldani, túllépni, vagy elfolytani magamban?
ez így nem lesz jó!
próbálkozzatok még valamivel, akár szakemberrel, aki tud segíteni, ha lelki oka van...
de meggyőződésem a kérdésedből és az eddigi kommenteidből, hogy neked csak egy másik férfi lesz megoldás erre a problémára.
vannak olyan dolgok, amiket nehéz elfogadni, nehéz elengedni, biztosan iszonyatosan fog fájni, de előbb-utóbb te is belátod, hogy a saját boldogságod milyen fontos, és hogy a másik is lehet, hogy jobban jár majd mással... ahogy előttem is írta egy fiú, a következő lánnyal nem voltak ilyen problémái, szóval a párod is lehet, hogy sokkal boldogabb lenne mással, és te is.
vannak olyan döntések az életben, amiket meg kell hozni. 5 év bazi sok idő. és ne akarjatok babát, főleg ha ilyen helyzetek vannak. tényleg, inkább menjetek szét és adjatok esélyt egymásnak a boldog életre.
remélem, nem voltam bántó, nem ez volt a szándékom, csak jóból írtam, amit írtam.
Nem, nem csak jó döntést hozok nyílván. De egy házasság az komoly dolog, én nem is értem, hogy jutott neked eszedbe szinte gyereklányként férjhezmenősdit játszani úgy, hogy még a szex sem volt kielégítő...
Ezt nem értem. Alapvető dolog hiányzik nálatok, erre te meg hozzámész. Hol van itt a felelősségtudat és a bölcs döntés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!