Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti szakítanátok emiatt a barátnőtökkel?
Kicsit még hasonlítasz is rám. Pl. én sem szeretem eltaposni a bogarakat, bár azért túlzásokba nem esek, nem nézem egész nap a földet, h nehogy rálépjek egyre. De, ha látom h ott van igyekszem kikerülni. Viszont nem esek depresszióba, ha véletlenül rálépek egy hangyára.
Játékokba megölök mindent ami mozog :D na jó nem, mert az állatokat sajnálom ott is(ezzel amúgy szerintem nagyon sokan vannak így), de igazából tisztába vagyok vele, h csak egy játék.
Horror filmek rám is rossz hatással vannak, de azért nem félek tőle hónapokig. Kb. aznap este amikor látom kicsit rossz kimenni a WC re éjjel, de ennyi.
Nem tudom azért, ha a barátnőm komolyan lecseszne azért, mert egy játékba lemészárolok 10 embert és besértődne meg ilyenek azt nem bírnám... mert baromság. Viszont az életben maximálisan tisztelem az élőlényeket, ha a lakásba betéved vmi rovar azt is inkább kihajtom, de nem ölöm meg. Az állatkínzást szintén elítélem, ahogyan a gyilkosságot is stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!