Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért a buta ribizlikre buknak?
Figyelt kérdés
Egyesek szerint nem vagyok se csúnya, se buta. Rendszeresen sportolok. Nem tartom magam egy unalmas embernek. Van állásom, saját erőből lakásom 25 évesen. Mégsem kellek a kutyának sem. Az legtöbb pasi mellett viszont, életképtelen h.lye p.csákat látok... Tényleg erre van igény manapság?2014. jún. 22. 10:59
11/32 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszban van valami. Sokszor tapasztaltam, és szóvá is tették h engem nem könnyű átverni/megvezetni :)
Ezen változtatni nem fogok.
Hogy milyen másik mellett látok "ilyen" nőket? Leginkább olyanok melett akik néznek ki valahogy, illetve van némi egzisztenciajuk.
Az egzisztenciat nem árt nem félreérteni!! :)
Jó érzés felnézni valakire, aki már letett vmit az asztalra.
2014. jún. 22. 11:23
12/32 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Nem okosnak tartom magam, hanem kevésbé butának. ;)
A kettő közt kérlek próbalj különbséget tenni :)
2014. jún. 22. 11:25
13/32 anonim válasza:
Jó tudni, akkor akinek nem inge:D
14/32 anonim válasza:
Mert csak és kizárólag ezek jönnek be nekik. Minden pasinak. Nincs kivétel. Nem érdeklik őket az intelligens nők, csak a luk. Minden pasinak csak a szex számít, meg hogy lehessen villogni a szép, csinos barátnővel. A többi kicsit sem fontos a számukra. Ha nem vagy ilyen, emberszámba sem vesznek.
15/32 anonim válasza:
Bizony utolsó igazad van.
Valljuk be férfitarsaim lebuktunk.
Megvetés az okos nőkte éljenek a buta ribik!! ♡
16/32 anonim válasza:
Bevallom én is, ez igaz. Nem bírom elviselni, ha valaki már össze tud rakni egy értelmes mondatot. Letöri az egómat. Frusztrál ha valaki többet tud, és vitában alulmaradok. Elég egy furat, amit be tudok tömni, a többi csak negatívum.
17/32 A kérdező kommentje:
Szép kilátások :)
2014. jún. 22. 11:45
18/32 A kérdező kommentje:
Miért jó az, ha egy lány nem tud 2 értelmes mondatot összerakni. A való életben szerintem nem csak a külsőségek számítanak. Az ilyen ffiak csak a mának élnek?
2014. jún. 22. 11:48
19/32 anonim válasza:
mert a szavaiddal élve, az "életképtelen h.lye p.csákat" nagyon könnyen lehet érzelmileg manipulálni, és a helyes irányba terelgetni, mint az egyébként beképzelt, makacs, önfejű lányokat. Nem is lesz az ilyen "erős" nőknek 1 éjszakánál tovább tartó pasijuk, ne aggódj.
20/32 anonim válasza:
Látod? Ilyenek ezek a "férfiak", úgy kell velük bánni, mint a kutyákkal, mert ezek nem érdemelnek mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!