Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 hónapja van egy barátnőm és úgy érzem hogy nem hozzávaló vagyok, hülye vagyok?
Valoszinuleg azert jott veled ossze mert tetszel neki es tenyleg oszinten gondolja amit mondott! :)
Ne legyel ennyire onbizalom hianyos! :)
Mert a vegen ezert veszited el!
neked saját magadról nem reális a képalkotásod,megítélésed
higgy neki és szúrd el buta gondolatokkal ezt a kapcsolatot
élvezd ezerrel!!!!
Én 4 éve vagyok a férjemmel de kb hasonló érzésekkel telt el az első 2 év... aztán rájöttem, hogy tök feleslegesen parázok...ha ő nem tartana szépnek engem, nem akarna velem lenni, akkor nem lenne velem, nem vett volna el, nem bánna velem úgy mint egy királynővel:) stb...
Szóval ne aggódj:)
Az én barátnőmnek is olyan pasija van aki bár nem egy adonisz meg vannak furcsa szokásai de a barátnőm odáig van érte. Mert a szerelem az ilyen. Plusz azt mondja olyan jó az ágyban, hogy semmi pénzért nem váltaná le.
De kicsit értékeld át magad és vedd észre, hogy biztos van benned valami nagyon jó külsőre meg belsőre is ha a barátnőd szeret. De azért ne bízd el magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!