Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ááá, basszus. Ezt már el sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ááá, basszus. Ezt már el sem hiszem. Miért csinálja ezt valaki?

Figyelt kérdés

Huszonéves lány vagyok, egy 4 évvel idősebb sráccal alakulgat most a kapcsolatom, ő tervezget, minden szép és jó, DE...!

Hozzám keresztrejtvényt fejteni és tévét nézni jár át!!!! Amikor megyünk valahova, akkor is csak újságért kell menni neki, sportújságért és egy halom keresztrejtvényért, amit nálam fejt meg. Napi szinten megy ez, délután újságos, este fejti meg, illetve ki se látszik a sportmagazinból. Néha mellémül, hogy együtt nézzük azt a r* tévét, olyankor próbálnék bújni, de esze ágában sem volt még idáig megcsókolni! És ez nekem már az agyamra megy!

Közel egy éve ismerjük egymást, volt egy kis szünet (akkor is ezt csinálta), de 1 hónapja megint együtt vagyunk, olyan címmel, hogy megpróbáljuk, de még mindig semmi!

Ettől kapok sírógörcsöt, hogy olyan, mintha 30 éves házasok lennénk, képes egyedül üldögélni a fotelban és egész este csak azt a hülye rejtvényeit fejti. Utaltam már rá szépen, csúnyán, hogy kevesebbet kéne fejteni, ki is vettem a kezéből, de olyankor nem tud mit kezdeni a helyzettel, és 10 perc múlva visszaveszi, és megy minden ugyanúgy.

Én pedig viszolygok attól, hogy én rohanjam le először úgy, hogy még csak csók sem volt köztünk soha. Mikor kérdezgettem, hogy mégis mit akar, akkor azt mondta, hogy engem, meg hogy mindig velem akar lenni, de az csak annyit jelent, hogy tv és újság, nekem meg marad a net, szintén egyedül, mintha egyedül lennék a lakásban.

Most is azért tudom ezt a kérdést kitenni, mert velem szemben ül, és fel sem néz a rejtvényből (nem viccelek), nekem meg most lett tele a kiscsizmám. Társaságban meg csak a zaba megy, ha elfogy, ül a fotelban és hallgat, jobb híján néézelődik. Egyébként megbízhatónak látszik, babusgató apatípusnak néz ki, tehát csillagos ötös lenne, ha nem lenne ilyen málé. Mikor ezt mondtam neki, megsértődött, és még inkább a rejtvényekbe menekült.

Mi a csudát csináljak?

2010. jan. 3. 21:14
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Légyszíves mond el, hogy mik a fejlemények ez idáig!
2010. jan. 4. 21:55
 32/33 anonim ***** válasza:
lehet azóta megállás nélkül szexelnek :P
2010. jan. 4. 21:57
 33/33 kolosszus22 ***** válasza:
Jah, lehet bepótolják az eddig kiesett hancúrt, már 2 percre sincs idő a gép előtt ülni+keresztrejtvényt fejteni!:D
2010. jan. 4. 23:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!